Nieuws


22 januari 2019

De Recruitment Tech Guide 2019


Partner Recruitment Tech komt met een gids over de spelers en trends voor 2019. Het is een handzaam A5 jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers in Nederland en België.

Categorie: Recruitment, Assessments & Matching
Geschreven door: HRTech Redactie

In de Recruitment Tech Guide 2019 vind je veel informatie over recruitment, zoals 10 macro trends voor 2019 door 10 verschillende experts uit het vakgebied. Een tipje van de sluier; ook in dit vakgebied gaat automatisering de taken van een recruiter echt veranderen. De routine taken worden door technologie overgenomen, waardoor recruiters meer 'echte' gesprekken kunnen voeren.

Assessements

Een ander hoofdstuk gaat over de ontwikkelingen in Assessment tooling door expert Bas van de Haterd. Hij geeft inzicht in de verschillende soorten tools die beschikbaar zijn, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw merk en organisatie passen.

Blockchain

Nog zo'n ontwikkeling is de Blockchain en de impact op HR. Al verschillende initiatieven en start-ups gebruiken blockchain bijvoorbeeld voor het controleren van je cv en voor een alternatief netwerk om zonder tussenpartijen je nieuwe job te vinden.

RTG19-mockup-tafel-koffie-600x900-696x392

Ruim 150 partijen

In de gids kan een overzicht van de partijen in de markt uiteraard niet ontbreken. Recruitment Tech gaat verder 'naar buiten' dan HRTech Review en dus zijn de partijen slechts deels overlappend. Daar waar HRTech Review stopt bij 'interne tools' vind je in deze gids ook partijen en tools die buiten de organisatie, generieke markttools en platformen, te gebruiken zijn.

Veel nieuwe inzichten

Naast de partijen die al langer bestaan komen ook een flink aantal start-ups uit binnen en buitenland aan het woord. Zo zijn onder andere de verhalen van Equalture, Neurolytics, Saleskandidaat en Understandling te lezen.

Bestel nu met korting

Als partner van Recruitment Tech kunnen we een korting geven van €2,50 op de verkoopprijs van €16,50 (ex. verzendkosten). Gebruik hiervoor in de shop de code HRTR19G. Veel leesplezier.

Deel dit artikel
Dit artikel is 499 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter