Nieuws


12 april 2018

“It’s easy to connect” met #HRTech Review partner Nmbrs


De nieuwe software partner Nmbrs van #HRTech Review hanteert een ‘easy to connect’ strategie. Met ondertussen meer dan 85 standaard koppelingen is dat meer dan een marketing statement.

Categorie: Partnerschap, Salarissen
Geschreven door: HRTech Redactie

flat_computer_connectionsNmbrs heeft in de afgelopen tien jaar als HR- en payroll-softwareleverancier een leidende rol gespeeld in de toepassing van cloud-technologie en innovatieve oplossingen voor zowel de accountant als de HR-specialist. Tegenwoordig blijft Nmbrs innoveren met de introductie van nieuwe HR-oplossingen en AI-technologie in hun platform.

Naast eigen producten heeft Nmbrs ook gezien dat een alles-in-één oplossing volgens hen niet mogelijk is. Ze hebben daarom 3 jaar geleden Sjoerd-Haakon Haven aangesteld als partnermanager. In dit artikel deelt hij de missie en uitwerking van ‘easy to connect’.

Over de samenwerking met #HRTech Review zegt Haven; “#HR Tech Review biedt onze klanten overzicht in de eindeloze mogelijkheden van Best of Breed. Het platform is een logisch antwoord op de groeiende vraag naar inzicht in de innovatieve cloudoplossingen die de markt biedt”.

Op #HRTech Review wordt een compleet overzicht gegeven van de #HRTech spelers in de Nederlandse markt. Veel van deze partijen vind je ook terug als partner van Nmbrs. Door het transparanter maken van de markt en het geven van inhoudelijke informatie over de beschikbare producten geloven beide partijen meer verbinding te kunnen realiseren.

Deel dit artikel
Dit artikel is 1291 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter