Nieuws


26 februari 2018

De eerste UNLEASH nieuwe stijl in Londen


Op 20 en 21 maart is #HRTech Review aanwezig op UNLEASH in Londen. Deze conferentie, die tot 2017 door het leven ging als HRTech World, is nu omgedoopt in UNLEASH om zo een breder publiek voor de digitale transformatie van 'werken' te bereiken en te 'ontketenen'.

Categorie: UNLEASH
Geschreven door: HRTech Redactie

UNLEASH_banners_MEDIA_255x255UNLEASH?

Een behoorlijk ambitieuze doelstelling om bezoekers te willen leren hoe je je werkenden kunt 'ontketenen' in het doen van hun werk. Die letterlijke vertaling van 'unleash' geeft wel duidelijk het verschil weer ten opzichte van de vorige naam. Hun publiek zou breder moeten zijn dan alleen HR mensen en door Tech eruit te halen geven ze aan dat het niet om meer dan alleen die technologie gaat. 

Voor het vierde jaar is het evenement in ExCel Londen, naast City vliegveld, dus snel bereikbaar voor Nederlandse bezoekers. Die kunnen ook terecht op het evenement in Amsterdam eind oktober 2018, dus of er veel Nederlanders naar Londen komen moeten we afwachten. 

Wat is er te zien?

Met sprekers van Google, Twitter en Facebook en de medeoprichter van Skype is het evenement duidelijk buiten de HRTech paden getreden en zal het meer en meer gaan over hoe technologie mensen ondersteunt in het uitvoeren van hun werk. HR technologie wordt ook steeds socialer, met chatbots, communities en AI oplossingen.

Daarnaast zien we vanuit HRTech Review ook een verdere samensmelting van HR en CRM. Dat begon misschien wel in de Analytics hoek, waar HR analytics het voorbeeld volgende van marketing analytics. Nu worden medewerkers meer en meer gezien als klanten die tevreden en betrokken moeten worden en wordt employee experience en user experience vaak door elkaar gebruikt.

Dat worden weer twee dagen met boeiende key notes en voldoende klant cases om naar uit te kijken. Wil je horen en zien hoe onder andere Unilever, Vodafone, Maersk, Siemens, Tom Tom, Hewlett Packard en ons eigen Ministerie van Defensie hun medewerkers ontketenen, bezoek dan het evenement in Londen op 20 en/of 21 maart!

 

Deel dit artikel
Dit artikel is 371 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter