Nieuws


<<  <  Pagina 9 van 10  >  >>

9 juli 2018 - HRTech Redactie

Op 21 juni vond het Digital HR congres van PW. plaats in Utrecht. De praktijkcase van digitale HR bij ABN AMRO leverde goede inzichten op de impact niet alleen in tooling, maar ook bij de mensen en de processen.


3 juli 2018 - HRTech Redactie

Analytics is al een aantal jaren een hot topic binnen de HR-wereld. Maar hoe kun je nu onderscheiden welke ‘analytics’ een aanbieder van HR-technologie levert en wat je daaraan hebt? Gido van Puijenbroek doet een voorzet in een uitgebreid interview met #HRTech Review.


2 juli 2018 - HRTech Redactie

Qua digitale transformatie lopen we nog steeds iets achter in Nederland, blijkt uit recent onderzoek. Vooral de afstemming tussen HR en IT kan beter. Maar hoe doe je dat?


28 juni 2018 - HRTech Redactie

De Kamer van Koophandel heeft deze week voor de tiende keer de MKB Innovatie Top 100 lijst voor 2018 gepresenteerd. Op 26 september maakt de jury de ranking bekend. Ook dit jaar staan er weer een aantal #HRTech partijen in de lijst.


26 juni 2018 - Rocco Achterberg

Sta je op het punt om nieuwe plannings- of tijdregistratiesoftware voor je organisatie of instelling aan te schaffen? Op de valreep bieden we je drie tips met betrekking tot de selectie. Dat tips welkom zijn blijkt uit de praktijk waar geselecteerde software vaak niet naar verwachting van organisaties functioneert. Door inadequate softwareselectie worden onnodige kosten gemaakt. Zonde, zeker gezien plannings- en tijdregistratiesoftware de potentie heeft de omzet juist te optimaliseren. Realiseer deze potentie met behulp van de onderstaande tips.


21 juni 2018 - HRTech Redactie

De facilitaire dienstverlener Sodexo is het digitale pad ingeslagen door in 2017 het Belgische Xpenditure en het Poolse iAlbatros over te nemen. Nu zijn de twee apps samengevoegd en wordt Rydoo gelanceerd.


20 juni 2018 - HRTech Redactie

In onze aanbiedersgids vind je al bijna 150 aanbieders van #HRTech. Om deze HR technologie in te delen maken we gebruik van door ons gedefinieerde domeinen, die uiteraard aansluiten bij andere indelingen in de markt. Om geen verwarring te krijgen over de betekenis van een domein hebben we de gids uitgebreid met omschrijvingen per domein.


14 juni 2018 - Matthijs van den Bos

Onlangs heb ik mijn e-Book over e-HRM, waar ik in 2002 de eerste versie van schreef, flink geactualiseerd. De volledige publicatie met als titel 'HRM & technologie (e-HRM) - in meer dan 100 vragen' is te downloaden op de website van TQL.nl. Je kunt lid worden van TQL met onbeperkt toegang tot de database.


13 juni 2018 - HRTech Redactie

Raet, marktleider op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, Europees marktleider op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning.


10 juni 2018 - HRTech Redactie

Afgelopen donderdag 7 juni was in Utrecht de jaarlijkse Demo_Day van onze partner Recruitment Tech. Veel interessante demo's gezien en #HRTech Review werkte een aantal HRTech trends uit, waaronder TTA, Total Talent Acquisition.


29 mei 2018 - HRTech Redactie

Het Financieel Dagblad meldt dat de Visma Groep uit Noorwegen het Nederlandse HRTech bedrijf Raet overneemt. Visma vergroot hiermee haar positie in Nederland en België. 


28 mei 2018 - HRTech Redactie

Op 21 juni organiseert PW. een dag vullend event 'Digital HR' in de jaarbeurs uitsluitend voor HR professionals. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het over de digitalisering van de HR functie.


23 mei 2018 - HRTech Redactie

Op allerlei fronten komen #HRTech startups van de grond. Ook op het gebied van tijdelijk werk zijn er veel. Eind april streden vier startups om de “European Collaboration in the Gig Economy Innovation Award” van SIA


21 mei 2018 - Mark Bassie

Werving en selectie kan, vooral als het om grote aantallen sollicitanten gaat, een stuk efficiënter met slimme technologie. Zo kun je een sollicitatiegesprek ook voeren met Vera, een Russische robot.


15 mei 2018 - HRTech Redactie

#HRTech Review introduceert “debinars”. Tijdens deze online live demo webinars kun je op een zeer laagdrempelige manier kennis maken met software partijen waar je misschien wel eens van hebt gehoord én waar je meer van wilt weten.


9 mei 2018 - Wim Ydo

Bij een zorginstelling in Noord-Holland liepen we tegen de grenzen aan van hun eHRM systeem. Visie van het bestuur daar is vertrouwen in de medewerker en maximale zelfredzaamheid.


1 mei 2018 - HRTech Redactie

Wat is de beste HR-technologie voor welk doeleinde? En welke trends zijn er op #HRTech-gebied in Nederland? Een team van nu 7 mensen gaat het binnenkort volgen.


27 april 2018 - Cornerstone

Cornerstone presenteert eerste resultaten uit IDC-enquête 2018


23 april 2018 - HRTech Redactie

Sinds deze maand is ViaTask Software Partner geworden bij #HRTech Review. Zoals de naam al doet vermoeden kun je via de tools van ViaTask verschillende taken simpeler en sneller uitvoeren. Zo kun je met de applicatie ViaEmploy je contractmanagement voor arbeidscontracten digitaliseren. 


17 april 2018 - HRTech Redactie

Al voor het 21-ste jaar wordt dit grote internationale HR systemen onderzoek uitgevoerd door het Amerikaanse Sierra Cedar onderzoeksbureau. Als je mee doet krijg je een kortingscode voor 25% korting op UNLEASH in Amsterdam, waar het rapport wordt gepresenteerd.


12 april 2018 - HRTech Redactie

De nieuwe software partner Nmbrs van #HRTech Review hanteert een ‘easy to connect’ strategie. Met ondertussen meer dan 85 standaard koppelingen is dat meer dan een marketing statement.


11 april 2018 - HRTech Redactie

De krachtterm ‘digitale transformatie’ was niet aan te slepen, tijdens UNLEASH in Londen. Het blijkt echter dat verandering niet zit in technologie, maar juist veel meer in mensen.


5 april 2018 - HRTech Redactie

Maar liefst 25 webinars waren er in februari te volgen tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy. Ze staan nu allemaal op een rij in een handig eMagazine bij ZiPconomy.


3 april 2018 - HRTech Redactie

Met veel genoegen maken Blue Carpet en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Blue Carpet wordt hiermee de eerste software partner van #HRTech Review.


29 maart 2018 - HRTech Redactie

Vorige week in Londen was de kick-off direct het meest inspirerende verhaal. Jonas Kjellberg is onder andere oprichter van Skype en leeft om markten 'te slopen'. Hij denk graag out of the box, zeg maar. Daarnaast ook Robo Recruiter en de vooroordelen over de man-vrouw verhoudingen.