Nieuws


<<  <  Pagina 3 van 3

18 september 2019 - HRTech Redactie

Onze partner Recruitment Tech organiseert 21 november voor de 5de keer hun Recruitment Tech Event. Daarbij zijn ook 2 awards te winnen, één voor tooling en één voor klant case. De vakjury heeft inmiddels een voorselectie gemaakt.


3 september 2019 - HR Office

Roeien met de riemen die je hebt. Dat klinkt misschien wat zwaar, maar met de huidige schaarste op de markt, is dit wél de realiteit. Als HR-professional is het logisch dat je je afvraagt hoe je dan het meest uit je bestaande medewerkers haalt. In dit gastblog legt Martijn Smit van HR Office uit hoe je interne mobiliteit binnen je bedrijf vergroot. En hoe het absoluut niet moet.


28 augustus 2019 - HRTech Redactie

Onze partner Recruitment Tech viert dit jaar het eerste lustrum van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november in de Amsterdome. Uiteraard zijn we daarbij, onder andere om te kijken wie de prijzen voor 'Best Case' en 'Best Tooling' in de wacht gaat slepen. Inschrijven voor de awards is mogelijk tot 9 september!


15 augustus 2019 - HRTech Redactie

Veruit de grootste HR Tech beurs in Europa is wel de dit jaar 20-jaar bestaande Zukunft Personal Europe in Keulen. Met 450 presentaties, bijna 800 bedrijven waar je langs kunt gaan en een verwacht aantal van 18.000 bezoekers over 3 dagen is het wel nodig je een beetje voor te bereiden. Wij zetten de belangrijkste punten voor Nederlandse bezoekers op een rij, hoewel het hier zeker helpt als je Duits kunt verstaan en spreken.


30 juli 2019 - HRTech Redactie

Onze partner Qhuba is een samenwerking aangegaan met recruitment start-up Likewise.ly. Deze app wordt door een kandidaat gebruikt om vacatures te zoeken, maar voor daadwerkelijk te solliciteren is er eerst een cultuurtest om te kijken of je wel bij de organisatie gaat passen. De sollicitatie via de app gebeurt vervolgens met een video.


23 juli 2019 - HRTech Redactie

Na de introductie van onze eigen HRTech Arena in januari dit jaar is vorige week een tweede Arena gepubliceerd door ZiPconomy, de ZiParena. Deze arena is in samenwerking met HRTech Review ontwikkeld en geeft inzicht in de marktpartijen in de wereld van inhuur van flexwerkers. Ook zijn daarin natuurlijk genoeg Tech partijen te vinden.


18 juni 2019 - HRTech Redactie

Ook zelfstandigen zijn kandidaten voor een opdracht. Hun candidate experience blijft nog achter bij die van kandidaten voor vaste functies. Tijdens HR Horizon 2019 op 13 juni werden de resultaten uit het onderzoek van ZiPconomy gepresenteerd.


6 juni 2019 - HRTech Redactie

Vandaag wordt tijdens de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019 in Utrecht de tweede editie van de HRTech Arena gepresenteerd. Als je daar vandaag bent neem je een gratis poster met de Arena mee naar huis. Ben je daar niet dan kun je hem wel vanaf vandaag gratis downloaden.


22 mei 2019 - HRTech Redactie

Ieder jaar publiceert Sprout een lijst met 25 'beste' onderneming gerund door jonge ondernemers onder de 25. Gisteren werd de lijst van 2019 bekend met 6 partijen die zich in de HR / recruitment wereld bevinden. Een aantal  een aantal nieuwe partijen


19 april 2019 - HRTech Redactie

Tijd voor een eerste blik op het eerste offline event van HRTech Review op 6 juni, de Recruitment+Talent Tech Demo_Day 2019. Op de plattegrond vind je de voorlopige indeling met de Talent Tech zone.


20 maart 2019 - HRTech Redactie

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe kennisbank op ons platform geopend met meer dan 100 items om meer te leren over #HRTech. Enerzijds vind je hier uitgebreide beschrijvingen van vakjargon die de HRTech aanbieders gebruiken. Anderzijds vind je whitepapers, boeken en webinars met meer diepgaande HRTech informatie. Mis je iets, laat het ons weten!


26 februari 2019 - Mark Bassie

Als je al het talent in je organisatie wilt kunnen bedienen, zogenaamd Total Talent Management, lukt dat haast nooit met één totaal oplossing. In dit interview door Marleen Deleu van The Flex Academy met Peter de Buck van Connecting-Expertise wordt een pragmatisch alternatief via een HR Appstore voorgesteld. Daarin kun je de verschillende onderliggende HRTech tools, zoals een ATS en VMS, ontsluiten via een logische user experience. 


12 februari 2019 - HRTech Redactie

Op 6 juni is in Utrecht de Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019. We hebben al meer dan 200 inschrijvingen en het is pas net februari. Een flink podium dus waar je je als Recruitment of Talent Tech Start-up mooi kunt presenteren. De inschrijving met je pitch kun je bijna insturen, per 18 februari tot en met vrijdag 15 maart. 


22 januari 2019 - HRTech Redactie

Partner Recruitment Tech komt met een gids over de spelers en trends voor 2019. Het is een handzaam A5 jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers in Nederland en België.


18 oktober 2018 - HRTech Redactie

Met veel genoegen maken HROffice en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. HROffice wordt hiermee de eerste Nederlandse Recruitment Suite software partner van #HRTech Review.


20 september 2018 - HRTech Redactie

Dat de Nederlandse startup Harver de wereld aan het veroveren is, is zeker. In een nieuw interview met het Amerikaans/Indiase HR Technologist legt CEO Barend Raaff uit hoe zij AI in recruitment toepassen.


3 juli 2018 - HRTech Redactie

Analytics is al een aantal jaren een hot topic binnen de HR-wereld. Maar hoe kun je nu onderscheiden welke ‘analytics’ een aanbieder van HR-technologie levert en wat je daaraan hebt? Gido van Puijenbroek doet een voorzet in een uitgebreid interview met #HRTech Review.


28 juni 2018 - HRTech Redactie

De Kamer van Koophandel heeft deze week voor de tiende keer de MKB Innovatie Top 100 lijst voor 2018 gepresenteerd. Op 26 september maakt de jury de ranking bekend. Ook dit jaar staan er weer een aantal #HRTech partijen in de lijst.


20 juni 2018 - HRTech Redactie

In onze aanbiedersgids vind je al bijna 150 aanbieders van #HRTech. Om deze HR technologie in te delen maken we gebruik van door ons gedefinieerde domeinen, die uiteraard aansluiten bij andere indelingen in de markt. Om geen verwarring te krijgen over de betekenis van een domein hebben we de gids uitgebreid met omschrijvingen per domein.


21 mei 2018 - Mark Bassie

Werving en selectie kan, vooral als het om grote aantallen sollicitanten gaat, een stuk efficiënter met slimme technologie. Zo kun je een sollicitatiegesprek ook voeren met Vera, een Russische robot.


5 april 2018 - HRTech Redactie

Maar liefst 25 webinars waren er in februari te volgen tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy. Ze staan nu allemaal op een rij in een handig eMagazine bij ZiPconomy.


3 april 2018 - HRTech Redactie

Met veel genoegen maken Blue Carpet en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Blue Carpet wordt hiermee de eerste software partner van #HRTech Review.


28 maart 2018 - HRTech Redactie

Het onderzoek dat hier al eerder werd aangekondigd is nu gepubliceerd. Heb jij een ATS van Oracle, Talentsoft, HR Office, Carerix, Connexys, Otys, Visma of Cornerstone, check het rapport dan nu.


15 februari 2018 - HRTech Redactie

Tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy was het podium op woensdag 14 februari voor Howard Woei van VroomHR. Woei presenteerde de resultaten van een enquête onder ATS aanbieders. Van de 40 aanbieders van recruitmentsoftware voor vaste medewerkers die op HRTech Review zijn te vinden hebben er 9 meegedaan aan het onderzoek. De anderen kunnen ook nog meedoen, zeker als hun klanten ze dat gaan vragen!