Nieuws


<<  <  Pagina 2 van 2

20 september 2018 - HRTech Redactie

Dat de Nederlandse startup Harver de wereld aan het veroveren is, is zeker. In een nieuw interview met het Amerikaans/Indiase HR Technologist legt CEO Barend Raaff uit hoe zij AI in recruitment toepassen.


3 juli 2018 - HRTech Redactie

Analytics is al een aantal jaren een hot topic binnen de HR-wereld. Maar hoe kun je nu onderscheiden welke ‘analytics’ een aanbieder van HR-technologie levert en wat je daaraan hebt? Gido van Puijenbroek doet een voorzet in een uitgebreid interview met #HRTech Review.


28 juni 2018 - HRTech Redactie

De Kamer van Koophandel heeft deze week voor de tiende keer de MKB Innovatie Top 100 lijst voor 2018 gepresenteerd. Op 26 september maakt de jury de ranking bekend. Ook dit jaar staan er weer een aantal #HRTech partijen in de lijst.


20 juni 2018 - HRTech Redactie

In onze aanbiedersgids vind je al bijna 150 aanbieders van #HRTech. Om deze HR technologie in te delen maken we gebruik van door ons gedefinieerde domeinen, die uiteraard aansluiten bij andere indelingen in de markt. Om geen verwarring te krijgen over de betekenis van een domein hebben we de gids uitgebreid met omschrijvingen per domein.


21 mei 2018 - Mark Bassie

Werving en selectie kan, vooral als het om grote aantallen sollicitanten gaat, een stuk efficiënter met slimme technologie. Zo kun je een sollicitatiegesprek ook voeren met Vera, een Russische robot.


5 april 2018 - HRTech Redactie

Maar liefst 25 webinars waren er in februari te volgen tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy. Ze staan nu allemaal op een rij in een handig eMagazine bij ZiPconomy.


3 april 2018 - HRTech Redactie

Met veel genoegen maken Blue Carpet en #HRTech Review bekend een partnerschap aan te gaan. Blue Carpet wordt hiermee de eerste software partner van #HRTech Review.


28 maart 2018 - HRTech Redactie

Het onderzoek dat hier al eerder werd aangekondigd is nu gepubliceerd. Heb jij een ATS van Oracle, Talentsoft, HR Office, Carerix, Connexys, Otys, Visma of Cornerstone, check het rapport dan nu.


15 februari 2018 - HRTech Redactie

Tijdens de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy was het podium op woensdag 14 februari voor Howard Woei van VroomHR. Woei presenteerde de resultaten van een enquête onder ATS aanbieders. Van de 40 aanbieders van recruitmentsoftware voor vaste medewerkers die op HRTech Review zijn te vinden hebben er 9 meegedaan aan het onderzoek. De anderen kunnen ook nog meedoen, zeker als hun klanten ze dat gaan vragen!