Consultancy gids


Hier vind je consultants die HR adviseren op het gebied van processen ondersteund met HR technologie in Nederland. Van zelfstandigen, bureaus, accountants tot wereldspelers.
Consultday

Consultday is een HR consultancybedrijf opgericht in 2016. Als organisatie hebben wij ons gespecialiseerd in projectmanagement en consultancy op het snijvlak van HR en IT. Ons credo is HR Technology, made easy. Samen met u als klant zoeken we naar de eenvoud in HR Tech oplossingen, zorgen we voor een concrete en haalbare doorvertaling van de HR-visie/-strategie en leveren we resultaten als succesvol afgeronde en geborgde HR-transformaties en software implementaties. Daarbij is de basis dat wij het niet moeilijker willen maken dan het is en geloven in de (onbenutte) capaciteiten van interne medewerkers.

Consultday is pakket-onafhankelijk, en de consultants hebben ruime ervaring (+10 jaar) met aanbestedingstrajecten, implementaties, outsourcing en HR-transformatie. Consultday richt zich op organisaties vanaf +1000 medewerkers en heeft succesvolle projecten afgerond bij onder andere: KPN, Alliander, Philips, Evides, SSC ONS, Bavaria, Thebe, Cofra (C&A) Holding, NIBC en Rabobank.


Naar website
Contactpersoon: Pim van den Brule

E-mail: Pim@consultday.nl
Mobiel: 0612206209
Domeinen: , , , , , , , ,
Geografische focus: Europa
Focus op klantsegmenten: middelgrote klanten , grote klanten
Soort consultancy: , , ,
Omvang partner: 11-25 werkenden

Terug