HRTech Event Details


Seminar: Engagement & Performance

Datum: 15 juni 2021
Organisator: #HRTech Review
Dit is een online event.

Engagement-Performance-Banner

#HRTech Review organiseert 4 keer per jaar een seminar over een onderwerp wat leeft in HR en in HRTech. Dit seminar staat in het teken van Engagement & Performance. We zien de traditionele aanpak van performance management, met een jaarlijks top-down beoordelingsgesprek, namelijk steeds meer opschuiven naar een meer gelijkwaardige, continue dialoog binnen teams, waarbij de betrokkenheid van het hele team wordt vergroot en de prestatie van dat team verbetert. Zowel HR software aanbieders als consultancy partijen komen aan het woord en vertellen over hun ervaring en adviezen met dit onderwerp. 

Engagement en Performance - Roy van Bijsterveld - Mark van AssemaProgramma

9.00 uur
Engagement & Performance - Mark van Assema en Roy van Bijsterveld, HRTech Experts bij #HRTech Review

Een interactieve introductie op dit seminar met een tweegesprek over de ontwikkelingen in processen en tools.


Engagement en Performance - Sara Bakker9.30 uur
De juiste mensen met de juiste expertise op de juiste plaats - Sara Bakker van eelloo

Je wil dat medewerkers zélf tevreden zijn over hun plek, en ook dat de organisatie als geheel tevreden is. Hoe organiseer je dit (digitaal)?

Met de online netwerktool Challenger ondersteunt eelloo de Nederlandse Spoorwegen bij de transitie die veel grote organisaties nu doormaken: van een hiërarchische structuur naar wendbare, mensgerichte verbanden – zoals scrumteams in agile organisaties. Die transitie vraagt om een nieuwe manier van overzicht houden: Wie heeft welke expertises en talenten? Welke ambities hebben mensen? Wie is er beschikbaar voor een extra project? Wie zitten er in de teams, en hoe verhouden die zich tot elkaar? De eelloo-netwerktool maakt dat – en nog veel meer – zichtbaar in een levend organogram. De netwerktool levert allerlei informatie op en verbindt mensen op de juiste manier aan werk, zodat ze hun talenten kunnen inzetten. Sara neemt je mee in de aanpak die eelloo hanteert bij de NS.


Engagement en Performance - Jeroen Peeters - Dpo210.00 uur
Van bedrijfsdoelstellingen naar persoonlijke talentontwikkeling door alignment - Jeroen Peeters, Managing Partner bij Dpo2

Juist het koppelen van organisatie ontwikkeling aan persoonlijke ontwikkeling zorgt voor echte betrokkenheid bij medewerkers.


Engagement en Performance - Marly van Beuningen - FLOWSPARKS10.30 uur
Met de juiste motivatie op weg naar betere prestatie - Marly van Beuningen, Customer Success Coach bij FLOWSPARKS

Ontwikkel e-Learning met impact voor een betere werkhouding en hogere betrokkenheid

Ben je op zoek naar een manier om je medewerkers betrokken te houden bij de organisatie en het beste uit hun prestatie te halen? Ga dan zelf aan de slag met de ontwikkeling van e-Learning. Met de juiste aanpak verhoog je de (intrinsieke) motivatie en stoom je jouw medewerkers klaar voor de gewenste houding in de praktijk.

Neem deel aan dit webinar en leer hoe je e-Learning ontwikkelt dat:

  • bewustwording creëert,
  • kennis overdraagt, én
  • vaardigheden traint.

Zo zijn jouw medewerkers klaar voor de (nieuwe) praktijk. De inhoud van een online programma is telkens anders, maar de aanpak vrijwel gelijk. Of het nu gaat om e-Learning over veiligheid, onboarding, privacy, wet- en regelgeving of iets totaal anders, Marly voorziet je van de juiste basis.


11.00 uur Pauze


Engagement en Performance - Maurik Dippel - CircleLytics11.15 uur
Door dialogen met betrokken medewerkers naar een betere business performance - Maurik Dippel, CEO bij CircleLytics

Met behulp van CircleLytics kun je eindelijk ‘in dialoog’ zijn met je  medewerkers, allen, of bijvoorbeeld een afdeling of team. Online, anoniem, simpel vanuit de cloud. Deelnemers hoeven niets te downloaden.

Ze doen mee via 3 stapjes: antwoord geven op de vragen (meestal beperkt tot 2-5), reageren anoniem op antwoorden van anderen, en mogen hun eigen antwoord opnieuw geven. Dit leidt tot een forse verdieping, draagvlak en echt luisteren. Naar medewerkers, en medewerkers naar elkaar. Het ‘waarom’ ontbreekt in engagement surveys, bij CircleLytics dialogen is dat juist de kracht. Met 150+ klanten en alle data staat keurig AVG-proof in Nederland.

Bekijk de tool in een explainer video >>


Engagement en Performance - Joost de Zeeuw11.45 - 12.15 uur
Afsluitend panel gesprek met stellingen en vragen uit het publiek

Onder leiding van gespreksleider en #HRTech Expert Joost de Zeeuw worden de belangrijkste lessen van deze ochtend samengevat en is er uitgebreid ruimte om vragen te stellen aan de sprekers.

Terug