HRTech Event Details


HR Live

Datum: 20 mei 2021
Organisator: HR Live
Locatie: Fokker Terminal Den haag

HRLive-logoHR Live is het grootste en meest toonaangevende netwerkevent voor iedereen die te maken heeft met HR. Je kunt er kennis nemen van de laatste ontwikkelingen, (nieuwe) aanbieders van HR-diensten ontmoeten en ervaringen uitwisselen met collega’s. Natuurlijk volledig corona-proof! Benieuwd naar onze corona-maatregelen? Bekijk hier de FAQ.

Bezoekerspakketten HR Live op 20 mei

Om in deze bizarre tijd de drukte te spreiden en toch zoveel mogelijk bezoekers te verwelkomen, kun je kiezen uit de volgende pakketten:

  • ochtendprogramma  – je volgt maximaal 3 workshops live (tijdelijk slechts € 15*)
  • middagprogramma  – je volgt maximaal 3 workshops live (tijdelijk slechts € 10*)
  • dagprogramma  – je volgt maximaal 6 workshops live (tijdelijk slechts € 25*)
  • TrendPodium HR – naast het dagprogramma, volg je het exclusieve topcongres TrendPodium HR (€ 175*)

* Deze prijzen zijn inclusief vroegboekkorting en geldig t/m 29 november. Het aantal tickets is door de corona-maatregelen bovendien beperkt. Schrijf je dus snel in! Alle prijzen zijn exclusief 21% btw. Werkzaam bij een organisatie met minder dan 50 werknemers? Dan komt er een toeslag van € 75 bovenop bovengenoemde prijzen.

HR Live Thuis na 20 mei

Alle workshops van HR Live zijn straks óók online beschikbaar! Als deelnemer aan HR Live mag je nog eens 3 workshops online volgen na 20 mei. Op een moment dat het jou uitkomt! Of koop een online ticket voor HR Live Thuis en volg maar liefst 9 workshops online (Ticket voor HR Live Thuis kost € 95*).

Tickets >>

Terug