HRTech Event Details


Remote werken & engagement

Datum: 27 - 28 oktober 2020
Starttijd: 9:30 uur
Eindtijd: 13:30 uur
Organisator: HR Academy
Dit is een online event.

Afbeelding RemoteGemotiveerde thuiswerkers + kantoor met meerwaarde

Corona verandert de manier waarop we werken fundamenteel. Een belangrijk deel van het personeel blijft structureel remote werken. Dat brengt allerlei nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je voor verbinding en betrokkenheid met je medewerkers op afstand? Hoe motiveer je teams op afstand? Hoe bewaak je de werk-privé balans van thuiswerkers? En welke rol speelt het kantoor hierin: als omgeving om (soms) te werken of als ‘clubhuis’ en identiteit van de organisatie?


Het online congres Remote werken & engagement geeft HR en Facility professionals inzicht in de uitdagingen op het gebied van medewerkersbetrokkenheid en het (opnieuw) organiseren van werk, zowel op de thuiswerkplek als in kantooromgevingen. Experts, ervaringsdeskundigen en vakcollega's geven hun kijk vanuit verschillende invalshoeken. Daarmee kunt u de beleidsagenda van uw organisatie versterken en krijgt u inspiratie voor de oplossingsrichtingen.

Stel zelf uw ideale programma samen

Het programma is verdeeld over twee ochtenden met een afwisselende mix van keynotes, presentaties en rondetafels. U krijgt daarmee een breed overzicht van de mogelijkheden die u heeft voor het vormgeven van een krachtige employee experience ‘op afstand’.

Bekijk het programma en de sprekers >>

Terug