HRTech Event Details


Next Learning

Datum: 7 april 2020
Starttijd: 9:30 uur
Eindtijd: 17:00 uur
Organisator: Euroforum
Locatie: ’s-Hertogenbosch

71027-banners371027_Andre_Homepage

Op 7 april 2020 vindt hét leukste event voor de learning professional plaats in Den Bosch: Next Learning | On your marks..!?

Wat kun je verwachten op 7 april?

Samen met zo’n 900 andere leerprofessionals hoor en ervaar je tijdens Next Learning hoe het leren in jouw organisatie anders kan.

Met onderwerpen als Learning Xperience Design, Business Performance, Smart Learning en People & Agility belooft het weer een inspirerende dag te worden!

Bekijk het programma op de website of de flyer in pdf.

Keynotes en verdiepende leertracks

Op het hoofdpodium neemt ANDRÉ KUIPERS (jawel, de astronaut!) je mee met Let’s take a Moonshot, over uitdagingen en opofferingen om je doel te bereiken, laat je droom niet varen!

Naast inspirerende keynotes zoals Remko van der Drift met ‘Durf het beste uit jezelf te FALEN en tal van interessante sprekers mag je deze dag interactieve sessies en workshops verwachten en bieden we een extra verdiepingsmogelijkheid door deel te nemen aan één van de drie Leertracks: een minicursus van 3 sessies die samen één geheel vormen, mét Open Badge.

Op de Playground maak je kennis met onze partners en hun producten en kom je in contact met jouw vakgenoten!

Schrijf je in voor de #HRTech Review Nieuwsbrief en ontvang een 20% kortingscode voor dit event in de volgende nieuwsbrief

Terug