HRTech Event Details


Integriteit op de werkvloer

Datum: 26 november 2019
Starttijd: 13:30 uur
Eindtijd: 17:30 uur
Organisator: Validata
Locatie: Amsterdam

Integriteit op de werkvloer - screening, risicomanagement & de AVG 

Hoffmann, Validata en Considerati slaan de handen ineen om u een volledig beeld te geven van risicomanagement, screening en de AVG. Laat u inspireren door gastspreker Kevin van Wiggen - Corporate Security Manager bij KPMG - die bespreekt hoe screenen van toegevoegde waarde is geweest voor zijn organisatie. 

In slechts één middag praten wij u bij over:

  • Risicomanagement. De risico’s van ‘insider threats’, waarbij Maarten IJzermans als Principal Consultant bij Hoffmann Cybersecurity & Security Risk Management aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden inzoomt op de misfit, als het gaat om het managen van (interne) risico’s.
  • De toegevoegde waarde van screenen voor uw bedrijf. Kevin van Wiggen is Corporate Security Manager bij KPMG en licht de toegevoegde waarde van screenen toe, aan de hand van hun best practices.
  • Opzet en uitvoering van personeelsscreening. Hoe u het screenen van personeel slimmer kunt oppakken met behulp van een digitaal proces, waarbij Validata handvatten geeft voor inrichting en uitvoering. 
  • Privacywetgeving. Bart Schermer spreekt als Chief Knowledge Officer namens Considerati over wat er wèl mogelijk is binnen de kaders van de AVG op het gebied van personeelsscreening. 

Meer informatie en inschrijven voor deze middag hier.

Terug