HRTech Event Details


Congres HRM & het Onderwijs

Datum: 21 november 2023
Organisator: CKC Seminars
Locatie: Bussum

Nog even en dan vindt de 13e editie van het congres HRM & het Onderwijs plaats, op 21 november a.s. in Congrescentrum Spant te Bussum. De editie belooft een inspirerende dag te worden met een sterk inhoudelijk programma. Het thema van deze editie is Duurzaam werkgeverschap in het onderwijs: HRM als de (ver)bindende factor.

Het jaarcongres HRM & het Onderwijs is al dertien jaar het congres voor en door HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag ben je op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Meld je hier voor 6 november aan en krijg €50 korting met de kortingscode KRT50HR

De uitdagingen voor het onderwijs zijn legio. Vraagstukken rondom het binden, boeien en behouden van de juiste professionals in een uitdagende arbeidsmarkt, het anders organiseren van onderwijs met behoud van kwaliteit en het innoveren van processen staan met stip op de HR-agenda. 

Dit zie je ook terug in de wettelijke eisen aan strategisch personeelsbeleid (per 1 augustus 2024) en de groeiende aandacht voor duurzaam werken in het onderwijs. Dit vraagt om een strategische positionering van HR binnen het onderwijs. Een rol die HR nu moet pakken om de verbindende factor te worden.

In dialoog over:

  • HR als strategisch partner en linking pin tussen schoolleider en onderwijsprofessional
  • Verbindend leiderschap
  • Samenwerken over de grenzen van de eigen organisatie heen
  • Duurzaam en innovatief HR beleid
  • Strategische Personeelsplanning en -beleid

Met inspirerende visies van o.a. Bob Zeegers en Marloes van Grevengoed.

Meld je hier voor 6 november aan en krijg €50 korting met de kortingscode KRT50HR

Terug