HRTech Event Details


Referral Recruitment Event 2023

Datum: 7 november 2023
Starttijd: 10:45 uur
Eindtijd: 16:00 uur
Organisator: Search & Co
Locatie: De Gelderlandfabriek

Referral Recruitment Event 2023

Met échte verhalen over de successen, valkuilen en lessons learned.

Laat je inspireren over referral recruitment

Werving via eigen medewerkers is uitgegroeid tot een van de belangrijkste kanalen voor het invullen van vacatures. Toch wordt het kanaal nog lang niet door elke organisatie optimaal ingezet. Terwijl je er kosten mee bespaart, jouw employer brand een authentieke boost geeft en kwalitatief betere kandidaten werft.

Gelukkig zijn er genoeg voorbeelden in de praktijk van succesvolle toepassingen en wat je vooral niet moet doen.

Tijdens het referral recruitment event worden ervaringen gedeeld. Echte verhalen van vakgenoten die in de valkuilen trapten, tegen muren aan liepen en blunders maakten. Waarna ze alsnog een succesvol referral programma wisten neer te zetten.

Wil jij ook meer dan 30% van je hires binnenhalen via referral? Zorg dan dat je er 7 november 2023 bij bent! Naast inspirerende TEDTalks kun je twee masterclasses volgen zodat je na afloop met een gevulde toolbox naar huis gaat. En we sluiten af met een netwerkborrel met vakgenoten.

Lees hier meer over het event >>

Het programma

Het referral recruitment event kenmerkt zich door krachtige inspirerende presentaties in de vorm van vier TEDTalks die worden afgesloten met live Q&A's. Daarnaast volg je als bezoeker twee masterclasses van experts zodat je na het evenement boordevol pragmatische kennis, tips en inspiratie zit. Vanaf 10.15 uur kun je binnenlopen op de toffe locatie in Culemborg. We starten om 10.45 uur en ronden af rond 16.00 uur. Tussen de TEDTalks en masterclasses in is er alle tijd voor een drankje en om je vakgenoten gedag zeggen. We sluiten het programma gezamenlijk af met een laatste vragenronde en van 15.30 tot 16.00 uur is er tijd om gezellig bij te praten en ideeën uit te wisselen met vakgenoten tijdens een borrel. Wij hebben er weer veel zin in! Zien we jou dinsdag 7 november 2023?

Van online naar offline

Sinds september 2020 geven we regelmatig webinars over referral recruitment. Het delen van kennis, valkuilen en praktijkvoorbeelden is de manier om recruitment vakgenoten te helpen met het opzetten en verbeteren van referral recruitment. Onze missie? Zoveel mogelijk werkgevers helpen om werving via eigen medewerkers succesvol in te zetten.

Na ruim 20 live webinars met bijna 2000 deelnemers is het weer tijd voor echte en eerlijke verhalen op een live podium met rond de 150 bezoekers. Een exclusief event waar interactie en leren voorop staat.

Koop hier je tickets >>

Terug