HRTech Event Details


HRTR Community Meetup - editie 8

Datum: 24 mei 2023
Starttijd: 17:30 uur
Eindtijd: 21:00 uur
Organisator: #HRTech Review
Locatie: Hoofddorp

#HRTech Review - Achtste Community Meetup

Ieder jaar organiseren we twee meetups met alle experts en partners in onze community. In de meetup zit altijd een informatief en brainstorm element en natuurlijk een netwerk element tijdens het diner. Het evenement is alleen voor HRTech Review experts en partners toegankelijk. Meer informatie bij mark@hrtechreview.nl

Lancering #HRTech Volwassenheidsmodel

Deze avond bekijken en bespreken we de output van de co-creatie sessie die we met een aantal experts hebben gehad in maart. Die output is niets minder dan een #HRTech volwassenheidsmodel, dat organisaties, van klein tot groot, in één overzicht kunnen gebruiken om hun eigen volwassenheid te positioneren en vooral te zien wat nodig is om een stap verder te komen.

Omdat het een tooling onafhankelijk model zou moeten worden gaan we deze avond de robuustheid van het model nog eens met de aanwezigen toetsen.

Locatie Hoofddorp, het nieuwe kantoor van Headfirst

We zijn deze avond te gast in het nieuwe hoofdkantoor van HRTech diensverlener Headfirst, partner van ZiPmedia. Hieronder een drone video impressie van het kantoor met op het einde de plek waar wij onze avond beleven.

 

 

Terug