HRTech Event Details


Total Talent Summit 2023

Datum: 23 maart 2023
Organisator: ZiPconomy
Locatie: Hotel Nassau, Breda

ZiPconomy-logo-payoff_RGB

Al decennia wordt gesproken over het gecombineerd managen van vast & flex; de complete personele sourcing. En ondanks alle technische innovatie en de vele grote spelers op de markt, blijkt het geheel veel moeilijker te realiseren dan een buitenstaander zou denken.

Nu de krapte op de arbeidsmarkt zowel vast als flex keihard raakt, de grenzen tussen contractvormen (en ook landen) steeds meer vervagen én platforms, HCM-systemen, RPO’s zich steeds verder ontwikkelen als Total Talent Partners, is het goed om alle belangrijke kennisdragers bij elkaar te brengen. Kleinschalig en high-end, zodat de juiste topics, inhoudelijk met elkaar besproken kunnen worden.

Zipconomy, Nextconomy, Werf& en Totalent.eu hebben wederom de krachten gebundeld om de tweede Belgisch-Nederlandse Total Talent Summit te organiseren. Gericht op de managers en leiders in finance, HR, purchase en recruitment om de ontwikkelingen in de markt te delen en daarop te reflecteren, en actief met elkaar in gesprek te gaan over oplossingen en belemmeringen die gepareerd moeten worden.

Op 23 maart komen de managers uit de profit en non-profit industrie samen die vast en/of flex in hun portefeuille hebben. Zij gaan met elkaar en de belangrijkste spelers en adviseurs van de markt in gesprek. Dit gebeurt onder leiding van Suyin Aerts, en met diverse gerenommeerde sprekers.

Bekijk hier het programma >>

Terug