HRTech Event Details


Demo_Day

Datum: 6 juni 2023
Starttijd: 9.15 uur uur
Eindtijd: 16.00 uur uur
Organisator: recruitment tech
Locatie: Van der Valk hotel, Utrecht

1000x281-logo-RTDD17-300x84

Eye on new technology to boost your recruitment

Dinsdag 6 juni 2023 vindt de 7e editie van Demo_Day plaats! Hét event waar je je kunt oriënteren op technologie om jouw recruitment te optimaliseren.

Demo_Day 2023

Bezoek samen met meer dan 250 mede-recruiters de expovloer, ga in gesprek met leveranciers van recruitmenttechnologie om 1-op-1 demo’s te bekijken en volg demo talks. 

Meld je gratis aan >>

Voor wie?

  • Recruitmentmanagers
  • Recruiters
  • W&S-consultants
  • HRM-managers
  • ICT- en innovatiemanagers
  • AMC-specialisten
  • (Bureau)directeuren

Dit is Demo_Day 2023

Al 6 jaar lang is Recruitment Tech Demo_Day het event met het grootste aanbod aan leveranciers van recruitmenttechnologie. Het is dé plek om je op de hoogte te houden van de mogelijkheden die er zijn en om te inventariseren of er tools zijn die jouw kunnen helpen met het aangaan van jouw recruitmentuitdagingen. Ook dit jaar verwachten we weer meer dan 30 verschillende tools uit binnen- en buitenland.

Naast de gratis ochtend- en middagtickets is er dit jaar voor het eerst een dagticket dat ook toegang geeft tot een inhoudelijk seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma krijg je praktische handvatten om het maximale uit jouw recruitmenttechnologie te halen, van selectie tot impelementatie. Ook nieuw zijn de pitches op de expovloer waar 20 leveranciers zich zowel in de ochtend als middag kort presenteren aan het publiek. Wat hetzelfde blijft zijn de één-op-één demo’s op de demo spots en de verdiepende demo talks.

Zet dinsdag 6 juni in jouw agenda, meld je aan voor de e-mail update en zorg dat je je aanmeldt zodra het kan!

Terug