Aanbieders


Nedap - Flux

 

Flux van Nedap is een SaaS oplossing voor het urenregistratie- en roosterproces. Flux is de meest eenvoudige software voor het managen van je complete workforce. Voor zowel de vaste als flexibele medewerkers.

Tijdregistratie

Door de draadloze klokken krijg je real-time inzicht per kostenplaats en lift ook de flexibele schil mee op dit systeem. Hierdoor creëer je maximaal inzicht voor je gehele organisatie.

Binnen Flux kun je eenvoudig contactmodellen en CAO’s invoeren waardoor je altijd met de juiste tarieven op de juiste dagen en tijden werkt.

Forecasten, plannen en roosteren

In Flux is het samenstellen van een rooster een eenvoudig en overzichtelijk proces. Per dag en per kostenplaats of locatie kunnen medewerkers op basis van beschikbaarheid en kwalificaties of elke denkbare variabele ingepland worden. Flux geeft alvast de suggesties voor de meest geschikte medewerkers. Niet alleen je eigen vaste medewerkers kun je hier inplannen. Ook de flexkrachten worden hierin meegenomen. Om goed vooruit te kunnen denken is een forecast essentieel. Op basis van historie en aanvragen geeft Flux inzicht in wat je kunt verwachten aan workforce nodig te hebben. Omdat je ook inzicht hebt in je (flexibele) pool kun je tijdig acteren mocht je specifieke functies of mensen tekort komen. Hierdoor heb je een optimale bezetting van je lijn.

Eén eenvoudig systeem voor je hele organisatie.

Over ons

Flux is een product van het beursgenoteerde Nedap nv. Al meer dan 90 jaar ontwikkelt Nedap technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.


Naar aanbieder website

Contact: johnny.berendsen@nedap.com
Communicatietaal: Nederlands
Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen:
Geografische focus: Wereld
Klantfocus: MKB , middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Local Enterprise
Land van oprichting: Nederland
Jaar van oprichting: 1929
Beschikbare talen onder andere: Nederlands, Engels


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.
Nog geen HRTech community expert beschikbaar.
Heb jij ervaring in het werken met Nedap - Flux en wil je die ervaring delen? Log dan hier in of maak hier een profiel aan en vul een review in!

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.