Aanbieders


In de #HRTech Aanbiedersgids vind je alle aanbieders op het gebied van HR technologie voor (HR) eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.

 
Consultancy partners
Voor advies bij selectie of implementatie
GOUDEN - Partner van #HRTech Review

HROffice

Neem direct contact op

HROffice Connect is een onafhankelijk HR-platform waar producten en diensten van diverse aanbieders samenkomen.

HROffice biedt een breed scala aan producten variërend van Werken-bij-websites, Job Marketing tot aan HROffice Recruitment, ons ATS systeem. Met HROffice Connect werk je efficiënter, verlaag je de kosten en verhoog je het plezier van je kandidaat en medewerkers. Daarnaast heb je volledige inzage in de resultaten met HROffice Insights. Hiermee kan jij doelgericht jouw campagnes inrichten en weet jij precies wie jouw doelgroep is.

Ontdek zelf vrijblijvend de kracht van HROffice en maak als recruiter het verschil!


Naar aanbieder website
Meer informatie:
  1. HROffice Connect. HROffice Connect is dé oplossing als je op zoek bent naar een op maat gemaakt HR SaaS systeem. Je kiest zelf de applicaties die passen binnen jouw organisatie. Zo gebruik je alleen de applicaties die je écht nodig hebt. Alle resultaten van de applicaties worden overzichtelijk weergeven in één dashboard. Met HROffice Connect bundelen wij krachten om jou de beste service te kunnen bieden. Wij werken samen met verscheidene externe en gespecialiseerde HR Software leveranciers en dienstverleners.

 

  1. HROffice Recruitment, HROffice is het leidende ATS Systeem van de Benelux. Door voor HROffice te kiezen heb jij de totale controle over het gehele recruitmentproces en ben je van succes verzekerd. Met applicant tracking en dus een applicant tracking systeem (ATS) zoals HROffice kan je het aannameproces stroomlijnen. Het automatiseren van vacatures, sollicitaties en de afhandeling staan hierin centraal. Dit zorgt voor een optimaal proces, de beste candidate experience en de beste kansen om toptalent aan te trekken.

 

  1. HROffice Insights, Met de snelle groeivan technologie is de dag van morgen alweer anders dan die van vandaag. Zeker op het gebied van data gaan de ontwikkelingen erg hard. Daarom hebben wij HROffice Insights ontwikkeld. HROffice Insights zorgt dat complexe data begrijpelijke taal voor jou wordt. Zonder kennis van marketing, campagnes en data kan jij als recruiter met HROffice Insights sturen op de prestaties van vacatures en campagne. Daarnaast is in één oogopslag duidelijk wat de resultaten zijn en kan jij hierop doelgericht sturen en zorgen voor efficiency.

 

  1. Het succesverhaal van modeketen Purdey. In 2016 ging de modeketen Purdey, na een doorstart, als zelfstandig merk verder en stond het bedrijf voor de grootste uitdaging ooit: transformeer 22 losse winkels naar één succesvol merk en team. Met behulp van HROffice Connect wist Purdey een gigantische efficiencyslag te maken. De transformatie van paper naar paperless, heeft bijgedragen aan de optimale candidate journey. Met het beheer van het gehele HR- en recruitmentproces vanuit één centraal dashboard en met het gemak van een enkele muisklik, nam Purdey haar nieuwe medewerkers mee in de wereld van operational excellence. Van werving & selectie tot arbeidscontract, van planning tot urenregistratie tot en met verloning; nieuwe medewerkers werden vanaf dag 1 onderdeel van dit succesverhaal.

Contactpersoon: Robert van Roode

E-mail: robert@hroffice.nl
Telefoon algemeen: 0235530350

Soort oplossing: Suite
Tools: , , ,
Domeinen: , , , , ,
Geografische focus: Europa
Klantfocus: MKB , middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Volwassen
Beschikbare talen onder andere: Nederlands, Engels


HRTech Experts
Voor onafhankelijk advies vraag deze Experts uit onze community.

Mark van Assema

Tom van der Valk

Heb jij ervaring in het werken met HROffice en wil je die ervaring delen? Log dan hier in of maak hier een profiel aan en vul een review in!

Terug naar de aanbiedersgids.