Aanbieders


In de #HRTech Aanbiedersgids vind je alle aanbieders op het gebied van HR technologie voor (HR) eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.

 
Consultancy partners
Voor advies bij selectie of implementatie
ZILVEREN - Partner van #HRTech Review

Daywize

Daywize ontwikkelt en implementeert Daywize Cloud, een brede e-HRM oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. We werken vanuit één platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Het is een standaardoplossing die in hoge mate configurabel is en dus veel flexibiliteit biedt. En dat alles voor een eerlijke prijs!

Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische HR-modules. Of het nu gaat om recruitment, talentmanagement, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement of declaraties. Iedere module is naadloos geïntegreerd met andere modules. Ook de aansturing van uw payroll verloopt probleemloos via Daywize Cloud.

De gebruiker staat bij ons centraal. Daywize Cloud is een zeer gebruikersvriendelijk en intuïtief systeem, waarmee managers en medewerkers, maar ook de HR-professionals, eenvoudig en snel hun HR-activiteiten kunnen uitvoeren.

Bekijk hier onze digitale productfolder. 


Naar aanbieder website
Contactpersoon: Anjès Smits

E-mail: info@daywize.nl
Telefoon algemeen: 030-6700112

Soort oplossing: Suite
Tools:
Domeinen: , , , , , , , , , , ,
Geografische focus: NL
Klantfocus: MKB , middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Volwassen-klein
Beschikbare talen onder andere: Nederlands, Engels


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.
Nog geen HRTech community expert beschikbaar.
Heb jij ervaring in het werken met Daywize en wil je die ervaring delen? Log dan hier in of maak hier een profiel aan en vul een review in!

Terug naar de aanbiedersgids.