Aanbieders


In de #HRTech Aanbiedersgids vind je alle aanbieders op het gebied van HR technologie voor (HR) eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.

 
Consultancy partners
Voor advies bij selectie of implementatie
ZILVEREN - Partner van #HRTech Review

Curiosity Change Drives

Curiosity Change Drives ® is HR cloud software dat gebruik maakt van een assessment methode specifiek gericht op het in kaart brengen soft skills en de processen die invloed hebben op het (kunnen) creëren en stimuleren van dit gewenste gedrag. Alle onderdelen zijn gerelateerd aan de drive van een persoon om nieuwsgierig te zijn en zijn of haar vermogen om te veranderen. Het is een coaching instrument dat werknemer én werkgever helpt beter te voldoen aan deze veelgevraagde soft skills. Omdat je mensen met de juiste mindset wilt werven, maar ook omdat je vanuit de organisatie de nodige ondersteuning wilt bieden om de nieuwsgierigheid binnen je team verder te ontwikkelen.
Naar aanbieder website

Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen:
Geografische focus: NL
Klantfocus: middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Start-up
Beschikbare talen onder andere: Nederlands, Engels


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.
Nog geen HRTech community expert beschikbaar.
Heb jij ervaring in het werken met Curiosity Change Drives en wil je die ervaring delen? Log dan hier in of maak hier een profiel aan en vul een review in!

Terug naar de aanbiedersgids.