Aanbieders


In de #HRTech Aanbiedersgids vind je alle aanbieders op het gebied van HR technologie voor (HR) eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.

 
Consultancy partners
Voor advies bij selectie of implementatie
ZILVEREN - Partner van #HRTech Review

Connecting-Expertise

Connecting-Expertise helpt bedrijven om een betere grip te krijgen op de inhuur -en beheerprocessen van alle mogelijke (tijdelijke) medewerkers. We leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen in te spelen op de snel veranderende noden en markt. We doen dit via technologie die een oplossing biedt vanuit een Total Talent Sourcing invalshoek.

Op relationeel vlak zijn we flexibel, pragmatisch en klantgericht. Op technologie vlak zijn we open, modulair implementeerbaar en snel inzetbaar. We hechten een groot belang aan de ROI en de resultaten van onze projecten en groeien graag mee met onze klanten. Sinds onze oprichting hebben we een klantenretentie van 100%.

De ‘CE VMS’ ondersteunt het end2end inhuur -en beheerproces van uw externe medewerkers via 4 modulair implementeerbare modules (Source, Contract, Track & Pay). Dit voor zowel uitzenden, detachering als SOW contracten. De ‘CE Marktplaats’ helpt bedrijven om leveranciers te benchmarken, niche profielen te vinden en niet gekende leveranciers en/of freelancers snel en direct te zoeken, benaderen en contracteren.

USP’s: modulaire implementie en prijszetting, lokale aanwezigheid, mogelijkheid tot combinatie CE Marktplaats met CE VMS, mogelijkheid tot White label gebruik, kleine wendbare speler die onderdeel is van een multinational, duidelijke focus, snelle/korte implementatietijden, mogelijkheid om verschillende sourcingmodellen te ondersteunen (MSP (intern/extern), RPO, Master Vendor…)

Meer informatie over de twee kernproducten van Connecting-Expertise:


Naar aanbieder website
Contactpersoon: Peter De Buck, partner

E-mail: peter.de.buck@connecting-expertise.com
Mobiel: +32 (0)496 162 692
Telefoon algemeen: +32 (0)2 888 58 11

Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen: , ,
Geografische focus: Europa
Klantfocus: middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Scale-up
Beschikbare talen onder andere: Nederlands, Engels, Duits, Frans


HRTech Experts
Voor onafhankelijk advies vraag deze Experts uit onze community.

Mark Bassie

Mark van Assema

Heb jij ervaring in het werken met Connecting-Expertise en wil je die ervaring delen? Log dan hier in of maak hier een profiel aan en vul een review in!

Terug naar de aanbiedersgids.