Aanbieders


CircleLytics

 

Onze visie is eenvoudig: wij ontwikkelen technologie om samenwerking tussen mensen intelligent, creatief en relevant te maken. Kernwaarden hierbij zijn vertrouwen, leren en resultaat. Vertrouwen: onze technologie en oplossingen borgen dat werkelijk gevraagd aan en geluisterd kan worden naar de mensen die samen meer weten, op ‘aan’ gezet worden en serieus genomen worden Leren: mensen leren meer als ze de kennis en ideeën van anderen tot zich kunnen nemen om daarna tot meningsvorming te komen. Dit is de kracht van het netwerk: het verbinden van kennis. Resultaat: samen prestaties leveren zorgt voor motivatie en de energie en wilskracht om positief met verandering om te gaan. Invloed op verandering bepaalt of gedrag echt tot stand komt.
Naar aanbieder website

Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen: ,
Geografische focus: Europa
Klantfocus: middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Start-up
Beschikbare talen onder andere: Nederlands, Engels


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.
Nog geen HRTech community expert beschikbaar.
Heb jij ervaring in het werken met CircleLytics en wil je die ervaring delen? Log dan hier in of maak hier een profiel aan en vul een review in!

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.