Welkom bij deze expert community over HR Technologie

Lees hieronder het laatste nieuws, vraag advies aan een van onze Experts, check de #HRTech Aanbiedersgids of de Consultancy gids als je hulp kunt gebruiken.


4 december 2023 - HRTech Redactie

Skills-denken is belangrijker dan ooit voor de huidige arbeidsmarkt. Om hierin verder stappen te zetten, is de Skills Ambassade opgericht. Tijdens de conferentie ‘Samen op weg naar een Integraal Skillspaspoort’ op 20 november in Amstelveen, werd de Skills Ambassade officieel gelanceerd.


30 november 2023 - HRTech Redactie

In de ideale wereld zouden organisaties interne mobiliteit actief moeten aanmoedigen en faciliteren, maar toch lijkt dat eerder uitzondering dan regel. Kevin Wheeler geeft vier redenen en vijf oplossingen voor beperkte interne mobiliteit.


28 november 2023 - Kirkman Company

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is volgens Rick Ottenhoff van Kyden (voorheen Kirkman Company) geen verplichting, maar een kans om onze wereld een stukje beter te maken. In dit artikel legt hij uit hoe technologie daarbij kan helpen. “Laten we data verzamelen, analyseren en gebruiken om duurzame technologieën en innovaties te ontwikkelen”. 


27 november 2023 - HRTech Redactie

Fosway heeft zijn nieuwe Cloud HR 9-Grid rapport gepubliceerd. We bespreken een aantal opvallende zaken.


23 november 2023 - HRTech Redactie

Wat zegt de Amerikaanse lijst met Top HR Technology Products of the Year over de trends en ontwikkelingen in de markt van #HRTech? Dit jaar blijkt - niet verrassend - generatieve AI een grote stempel te drukken. Daarnaast zijn er ook meer tools gericht op skills en talentmanagement. 


21 november 2023 - HRTech Redactie

“1 op 3 werknemers heeft meer vaardigheden dan dat ze op dit moment gebruiken bij hun werkgever.” Dit zei demissionair minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bij het in ontvangst nemen van het rapport ‘Samen op weg naar een Integraal Skillspaspoort’ op de gelijknamige conferentie. Hoe wordt het Integraal Skillspaspoort de komende jaren op de kaart gezet en wat is hierbij het belang van dit rapport?


20 november 2023 - HRTech Redactie

De wereld om ons heen is constant in verandering, waardoor ook personeelsstrategieën de hele tijd aangepast moeten worden. Dit vraagt om #HRtech investeringen op andere gebieden en om een andere, meer langetermijnaanpak. De tijd van pleisters plakken is voorbij. Dit blijkt uit het HR Technology Market Report 2023 van Unleash en Unit4.


Gouden partners

 

Partners

 

Media Partners
ZiPconomy
UNLEASH
RecruitmentTech_logo
CKC Seminars
Onboard_logo1000x375
NextConomy
Jagrolink