Nieuws


15 december 2022

Wereldmarktleider learning management richt zich op Nederlandse publieke sector


Cornerstone en IJK Software & Services hebben een strategisch partnership gesloten. De bedrijven gaan intensief samenwerken op het gebied van Unified Talent Management en Learning Experience (LXP) in de Nederlandse publieke sector. 

Categorie: Learning & Development, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

zan-X_JsI_9Hl7o-unsplash

Cornerstone ontwikkelt leer-, ontwikkel- en talent managementsoftware. Wereldwijd maken ruim 100 miljoen professionals gebruik van de programmatuur. Tot op heden was Cornerstone nog niet actief in de Nederlandse non-profit markt. Het bedrijf ziet in IJK de ideale partner om deze markt te gaan bedienen.

Het Helmondse HR-tech bedrijf IJK gaat optreden als reseller, contract- en implementatiepartner. Nederlandse klanten beschikken daardoor over programmatuur van wereldklasse, maar wel met lokale ondersteuning en specialistische kennis van de cao’s en sectoren. In 2023 gaan de eerste organisaties live met de software van Cornerstone.  

Cornerstone OnDemand 

 
“IJK is een toonaangevende partij voor dienstverlening op het gebied van HR en technologie in de publieke sector. Cornerstone is al een leidende partij in de Nederlandse private sector met klanten zoals KLM, ASML en Philips, en met deze samenwerking willen we de technologie van Cornerstone makkelijk inzetbaar maken voor publieke organisaties", zegt Willem van ’t Noordende, Alliances Director Nordics & Benelux van Cornerstone.

“Onze software heeft zich reeds bewezen bij vele overheden, ministeries, gemeentes en ziekenhuizen in Denemarken, België, enzovoort en we verwachten ook in Nederland te kunnen helpen met digitalisering van leren en ontwikkelen en de democratisering van talentprocessen.” 

IJK Software & Services 

Met ruim 800 klanten is IJK een gevestigde HR-tech naam in de Nederlandse non-profit. Het bedrijf heeft al strategische partnerships met AFAS en Microsoft en voegt daar nu Cornerstone aan toe. Bart de Koning, commercieel directeur IJK, zegt daarover het volgende: ”IJK is al jaren een bekende naam in HR/payroll met een sterke focus op innovatie. We zien organisaties binnen de overheid, in het onderwijs en de zorg worstelen met de krapte op de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van medewerkers. Met Cornerstone hebben we de perfecte oplossing voor deze uitdagingen. We zijn blij en trots dat we dit partnership met de wereldmarktleider in dit domein hebben gerealiseerd."  

Deel dit artikel
Dit artikel is 362 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter