HRTech Arena


De #HRTech Arena bevat 475 aanbieders op het gebied van HR technologie. De 5 nieuwste aanbieders zijn:

NXUS
Skillz-Up
SkillsCV
Komensky
Talentshare

 

Alle HRTech aanbieders in (één) kaart

De Arena brengt het HRTech landschap in kaart voor eindgebruikers in Nederland. Dit is editie V van 2022. Klik in de arena om meer te lezen over specifieke aanbieders in een bepaald domein. Ook kun je onze aanbiedersgids en consultancygids gebruiken:

  • Aanbiedersgids: Je vindt hierin de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Engagement. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.
  • Consultancygids: Je vindt hierin consultancy bedrijven die HR adviseren op het gebied van processen ondersteund met HR technologie in Nederland. Van Werving & Selectie tot Talent Management. Van zelfstandigen, bureaus, accountants tot wereldspelers.

Download de HRTech Arena gratis

Gebruik de handige downloadbare HRTech Arena om HRTech voor je collega's en managers overzichtelijk te maken:

Het laatste #HRTech nieuws in je inbox?
Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang gratis het whitepaper: Hoe kies je de best passende tool uit de zee van #HRTech aanbieders?

Als leverancier ook in de HRTech Arena?

Wil je als aanbieder van HRTech software ook in de volgende versie van deze Arena?

Lever dan je gegevens aan voor 16 januari 2023 via email. Een basis profiel is gratis. Een basis profiel is gratis. Voor een uitgebreid profiel, content plaatsingen en verdere deelname in onze community zijn uitgebreide partnermogelijkheden. We spreken je daar graag persoonlijk over.

Deel de HRTech Arena

Het eerste zusje van de HRTech Arena: ZiPArena

ZiPArena_Editie_augustus_2021ZiPconomy en #HRTechReview introduceren samen de ZiPArena, die organisaties helpt bij hun zoektocht naar de de best passende partijen rond inhuur van externen. In deze Arena staan meer dan 400 aanbieders van diensten en software overzichtelijk bij elkaar, onderverdeeld per categorie.

Download de ZiPArena gratis (.png) >>

Het tweede zusje van de HRTech Arena: Planbizz Arena

Planbizz_Arena Editie_IIPlanbizz en #HRTechReview introduceren samen de Planbizz Arena, die organisaties helpt bij hun zoektocht naar de beste Workforce Planning software. In deze Arena staan 75 aanbieders van Workforce Planning software overzichtelijk bij elkaar, onderverdeeld per branche.

Download de Planbizz Arena gratis (.jpeg) >>