Nieuws


6 oktober 2022

8vance start nieuwe groeifase met investering van ECFG


Het Nederlands-Duitse bedrijf 8vance Matching Technologies gaat een nieuwe groeifase in dankzij een investering van ECFG. Het bedrijf heeft een ‘digitale tweelingtechnologie’ ontwikkeld met behulp van Artificial Intelligence. Die maakt het voor organisaties makkelijker om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te plaatsen.

Geschreven door: HRTech Redactie

Champagne_moment

8vance Matching Technologies (‘8vance’) is het Nederlands-Duitse AI-worktech-bedrijf achter onder andere Jobliebe.com. De AI-technologie maakt vanuit een groot aantal data-bronnen een virtuele weergave (‘tweelingen’) van alles op de arbeidsmarkt: kandidaten, bedrijven, vacatures en klussen.

Matching op basis van vaardigheden, competenties en persoonlijkheid

Deze digitale tweelingtechnologie kijkt in hoeverre mensen passen bij opdrachten, vacatures of functiehuizen op basis van onder andere vaardigheden, competenties en persoonlijkheid. De technologie wordt al toegepast bij recruiters, HR-professionals en coaches. Ook wordt ze steeds vaker gebruikt voor reflectie en ontwikkeling voor individuele talenten.

Talentmobiliteit en talentontwikkeling

Met deze technologie kan 8vance op grote schaal geautomatiseerd en gepersonaliseerd talentmobiliteit en -ontwikkeling organiseren. Dit doet het bedrijf zowel binnen organisaties als op de open arbeidsmarkt.

“Met deze investering kunnen wij de volgende groeifase en de ontwikkeling van de organisatie financieren en de op vaardigheden gebaseerde arbeids- en talentenmarkt realiseren” zegt Han Stoffels, CEO van 8vance. “Veel bedrijven hebben voor recruitment en interne mobiliteit een traditionele en vaak inefficiënte aanpak. Met de digitale tweelingtechnologie wordt het veel eenvoudiger om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te plaatsen”. 

Marktleider in moderne arbeidsmarkt

8vance heeft de afgelopen jaren vooral gewerkt aan technologie- en productontwikkeling. De techniek doet inmiddels wat beoogd werd en is klaar voor opschaling. Hun doel in deze nieuwe groeifase is om met de digitale tweelingtechnologie marktleider te worden in de opkomende, moderne arbeidsmarkt.

Hans Bloemen, managing director en partner bij ECFG: “8vance heeft een unieke benadering van de arbeidsmarkt en een ambitieuze doelstelling. Met deze investering en samenwerking is 8vance echt in staat de markt in Europa te ontwikkelen en haar nieuwe innovatieve en efficiënte concepten voor recruitment, talent ontwikkeling en carrièreplanning uit te rollen”.

Deel dit artikel
Dit artikel is 133 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter