Nieuws


23 augustus 2022

Doe mee aan het HR Realities Onderzoek van UNLEASH en Fosway Group


Zoals ieder jaar inventariseert de Fosway Group de HR-tools en processen die je momenteel gebruikt of van plan bent te gebruiken en de ondersteuning en diensten die je krijgt van leveranciers. Vergroot je marktkennis en die van je vakgenoten en doe mee aan het onderzoek.

Categorie: Onderzoek, UNLEASH, Fosway
Geschreven door: HRTech Redactie

Fosway Group is op het gebied van #HRTech een Europese tegenhanger van de grote Amerikaanse onderzoeksbureaus. Vorig jaar publiceerde Fosway de achtste editie van zijn HR Realities onderzoek met input van meer dan 200+ senior HR leaders werkzaam bij organisaties overal in Europa.

Lees meer over de resultaten daarvan in het artikel Artificial Intelligence als versneller voor transformatie van organisaties.

ux-indonesia-8mikJ83LmSQ-unsplash

HR Realities 2022-2023

Ook voor editie 2022-2023 verzamelt Fosway antwoorden bij respondenten via een digitale vragenlijst.

Belangrijke thema’s van het onderzoek 2022-2023 zijn Employee Experience, flexibel en hybride werken, teams op afstand en productiviteit.

Respondenten ontvangen:
·       Prioritaire toegang tot de onderzoeksresultaten
·       De mogelijkheid om de gegevens live te bespreken met Fosway-analisten later dit jaar

De onderzoekers behandelen alle antwoorden strikt vertrouwelijk, en alle antwoorden zijn geanonimiseerd in de gepubliceerde resultaten.

Op UNLEASH World in Parijs op 12-13 oktober zullen de onderzoekers het 2022 HR Realities-onderzoek uitpakken en de resultaten exclusief delen.

Vul de vragenlijst in

De vragenlijst staat nu nog open. Doe mee aan het onderzoek en beantwoord de vragen over HR-technologieën en systemen die je momenteel gebruikt of van plan bent te gebruiken en de ondersteuning en diensten die je ontvangt van leveranciers. Het is een behoorlijk diepgaand onderzoek, reken op 20-30 minuten voor 52 vragen, waar wel een relatief brede kennis van de HR-processen en tools voor nodig is.

Fosway publiceert ook 9-grids voor verschillende HR domeinen als L&D, Talent Acquisition en Core HR. Wij beschrijven iedere nieuwe grid, bekijk hiervoor ons nieuwsarchief.

Vul nu de vragenlijst in → https://www.research.net/r/unleashrealities2022
 

Deel dit artikel
Dit artikel is 272 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter