Nieuws


12 mei 2022

Meld je nu aan voor Recruitment Tech Demo_Day 2022


Donderdag 9 juni 2022 vindt de 6e editie van Demo_Day plaats. Meld je tot en met 26 mei gratis aan voor één van de twee dagdelen om je te oriënteren op de nieuwste tooling. Bezoek de expovloer, ga in gesprek met leveranciers van recruitmenttechnologie om 1-op-1 demo’s te bekijken en volg demo talks.

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

Demo_Day is al vijf jaar het grootste oriëntatie event in Nederland voor recruiters en hr-professionals die zich willen laten bijpraten en adviseren over de nieuwste tooling. Naast gevestigde partijen krijgen startups ook de kans om zich kosteloos te presenteren en zo een vliegende start te maken. Na drie offline edities en twee online edities, vindt deze 6e editie weer plaats als fysiek evenement.

unnamed

Kom meer te weten over de technologie voor onder andere: recruitmentsystemen, social media tools, online screening, matching technologie en nog veel meer!

In dit artikel vertelden we al welke vier startups genomineerd waren voor een plekje op de beursvloer van Demo_Day 2022. Eén van hen heeft dankzij de stemmen van de publieksjury een plekje weten te bemachtigen. Welke dit is geworden? Daar kom je tijdens het event achter.

Uiteenlopende technologieën

Tijdens Recruitment Tech Demo_Day kun je kennismaken met uiteenlopende technologieën. Het event is in twee dagdelen verdeeld en zit vol met interessante demo’s die je tips en tricks geven op het gebied van HR en recruitment. Zo is er de hele dag lang een beursvloer met daarop 32 verschillende leveranciers die hun nieuwste demo’s tonen.

Tijdens het eerste dagdeel kom je onder andere meer te weten over hoe je Whatsapp optimaal kan gebruiken voor je werk, hoe je passieve kandidaten beter kan bereiken en hoe je als recruiter beter op weg kan met een ATS. Deze interessante demo’s worden afgesloten met een lunch waarbij je de mogelijkheid hebt je contacten te vergroten en ervaringen uit te wisselen.

Het tweede deel van het event richt zich op onderwerpen zoals Artificial Intelligence en het gebruiken van arbeidsmarktdata. Hier kom je ook meer te weten over hoe je de ideale match kan vinden op basis van het brein. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel.

Meld je uiterlijk 26 mei gratis aan

Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste tooling voor recruiters en hr-professionals? Meld je dan hier aan voor de Demo_Day. Deelname aan Demo_Day is gratis wanneer je werkzaam bent aan werkgevers- op bureauzijde (uzb/w&s/deta) en je je uiterlijk 26 mei aanmeldt.

Preview Demo_Day

Dit kun je 9 juni verwachten.

Deel dit artikel
Dit artikel is 55 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter