Nieuws


10 maart 2022

Stembus voor RecruitmentTech Demo_Day 2022 is open


De organisatoren van Demo_Day 2022 geven net als bij de vorige edities een beursstand en podiumplek weg aan één startup in de HRtech. De publieksjury beslist wie van de vier genomineerden een gratis partnership wint. Wie is jouw favoriet?

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

1366x440-Startup-Pitches-1366x400

Op Demo_Day 2022 tonen meer dan 30 leveranciers van HRtech hun oplossingen. Er is ook ruimte voor een nieuwkomer. Net als bij eerdere edities krijgt één start-up de kans om een gratis partnership te winnen.

Vier start-ups zijn in de race voor een demospot op 9 juni in Utrecht. Een publieksjury beslist wie van de vier een plek in het programma en een stand op de beursvloer krijgt. Bezoekers van Demo_Day 2022 kunnen tot en met 1 april stemmen op hun favoriet.

De genomineerde start-ups voor Demo_Day 2022 zijn: Audio Intakes, Intractive, Litto en VionA.

Audio Intakes

Audio Intakes maakt asynchrone audiocommunicatie mogelijk, binnen bestaande processen en systemen. Het systeem zorgt ervoor dat recruiters op een gestandaardiseerde en zoveel mogelijk geautomatiseerde manier zoveel mogelijk van iets/iemand te weten komen, voorafgaand aan live communicatie.

Intractive

Intractive vertelt het verhaal van een bedrijf (kernwaarden, visie, cultuur) door het gebruik van gamification en storytelling om potentiële kandidaten op speelse wijze te interesseren om te reageren op vacatures.

Litto

Litto, is volgens de ontwikkelaars het eerste data augmentation platform voor staffingbedrijven. Het biedt een oplossing voor de gebrekkige datakwaliteit die kandidaat-databases op dit moment hebben. Litto verbetert zowel de data-input als de datakwaliteit in de database zelf.

VionA

VionA is een virtueel assistent die helpt met het automatiseren van tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de hand gedaan worden. Hiervoor maakt zij gebruikt van RPA (Robotic Process Automation) technologie. Hierdoor houden recruiters meer tijd over voor leuke en belangrijke zaken zoals gesprekken met kandidaten en klanten.

Stem op je favoriet

Meer informatie over kandidaten verzamelen, betere kandidaten scoren, betere data in de systemen of de ondersteuning van een virtuele assistent? Het klinkt je vast allemaal als muziek in de oren. Maar welke kandidaat wil je straks zien pitchen? Welke van de vier genomineerde start-ups verdient volgens jou een plek op Demo_Day 2022? Breng hier je stem uit.

Kom naar Demo_Day 2022

Op 9 juni 2022 vindt de 6e editie plaats van Demo_Day bij Van der Valk in Utrecht. Op Demo_Day 2022 tonen meer dan 30 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen. . Dit jaar vinden Demo_Day en het Recruitment Tech Event 2022 plaats op dezelfde dag. Meld je nu gratis aan.

Deel dit artikel
Dit artikel is 166 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter