Nieuws


17 februari 2022

HRTech Review verder onder vleugels van ZiPconomy


HR technologie platform HRTech Review is overgenomen door ZiPconomy. Deze overname biedt ons meer inhoudelijke slagkracht en meer kansen om HRTech Review verder uit te bouwen en aansluiting te maken met gerelateerde content platformen in de wereld van werk.

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Sinds kort is ZiPconomy, uitgeefplatform over de freelance-economie en ‘The future of work”, de nieuwe eigenaar van HRTech Review. Deze overname was nodig om HR Tech Review naar een volgende fase te brengen. In 2017 zette ik HRTech Review op als een expert community over HR-Technologie. Het platform groeide en het aantal klanten nam toe. Ons team was eigenlijk te klein om aan de klantverwachtingen te voldoen. Daarom was ik al enige tijd op zoek naar een partner.

HRTech Review verder onder vleugels van ZiPconomy

ZiPconomy heeft een grotere werkorganisatie, een professioneel redactieteam en veel specialistische kennis in ‘de wereld van werk’. Dat biedt kansen om stappen te zetten op redactioneel-inhoudelijk gebied en in onze zakelijke positionering. Groot voordeel bij deze overname is dat we elkaar goed kennen en al jaren intensief samenwerken. Zo ontwikkelden we na het succes van onze eigen HRTech Arena 3 jaar geleden ook al samen de ZiParena.”

In de nieuwe setting blijf ik de rol vervullen van hoofdredacteur en inhoudelijk expert. Redactie, marketing en sales worden geïntegreerd in de organisatie van ZiPconomy.

hugo jan ruts

ZiPconomy zit in een groeifase. De overname van HRTech Review is daarbij een mooie en logische stap, vindt oprichter en hoofdredacteur Hugo-Jan Ruts: “Wij zijn onze actieradius stapsgewijs aan het verbreden van de wereld van zelfstandige professionals, externe arbeid en inkopers naar de ‘wereld van vast en flexibel werk’ en HR. Recentelijk hebben we met een andere partner een nieuwsbrief voor 30.000 professionals in de HR-markt gelanceerd en later dit jaar volgen meer initiatieven. Met het ontwikkelen van een breder portfolio haken we aan bij de trend op de arbeidsmarkt dat vast en flex steeds meer integreren. Daarmee kunnen we ook gerichter inspelen op de wensen van onze partners en lezers.”

mark van assema

Zowel ZiPconomy als HRTech Review zullen als specialistische platformen de markt blijven bedienen met een brede set aan nieuwsberichten, artikelen, rapporten en andere publicaties. Inhoudelijke kwaliteit leveren blijft ook in een groeiende organisatie leidend, besluit Hugo-Jan Ruts: “Wij zijn specialisten en geen generalisten. We spreken de taal van de markt en daar blijft onze toegevoegde waarde zitten”.

Nog veel inspiratie en vooral verstandige keuzes in HRTech gewenst, Mark van Assema.

Deel dit artikel
Dit artikel is 222 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter