Nieuws


21 december 2021

#HRTech start-up HoorayHR haalt groeigeld op


De Nederlandse HR tech startup HoorayHR heeft een ‘significante’ investering opgehaald bij ervaren SaaS founders. Daarmee wil het bedrijf de groei versnellen en haar positie verstevigen als beste HR software oplossing voor ondernemers binnen het MKB.

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

investering-hoorayhr-1536x850De investering komt van Edwin Vlieg en Joost Diepenmaat, founders van Moneybird. HoorayHR heeft specifiek voor hen gekozen om hun jarenlange SaaS-ervaring.

De Utrechtse start-up HoorayHR helpt MKB’ers bij het stroomlijnen van hun HR proces met een gebruiksvriendelijke HR tool. Na een succesvolle uitrol afgelopen 1,5 jaar wil HoorayHR de huidige groei versnellen, aldus CEO Theo Schroen. “De afgelopen maanden hebben we onze klantenbestand snel zien groeien en willen we ons product nog beter maken en meer ondernemers helpen bij het onboarden, managen en groeien van hun bedrijf. Zeker in dit remote tijdperk zien we mooie groeikansen.”.

HR makkelijker maken

De oprichters van HoorayHR hebben zelf jarenlang een digitaal bureau gehad. Daar zagen zij hoe HR ondergesneeuwd raakt onder alledaagse bedrijfszaken. “Het managen van HR zaken, zoals verlof, het verlengen van contracten of de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers wordt vaak bijgehouden in losse documenten. Daardoor verlies je als ondernemer het overzicht en gebeuren HR taken niet (tijdig). Met onze software automatiseren we de HR processen, zodat ondernemers worden ontzorgt, HR medewerkers structuur biedt en de tevredenheid bij medewerkers stijgt”.

Groeigeld voor uitbouwen team en product

Met het groeigeld wil HoorayHR het team verder versterken. Daarmee wil het team het product nog verder verbeteren, nieuwe features toevoegen en verder integreren met de workspace van de ondernemer. Hiermee verstevigen ze hun leidende rol als slimme HR oplossing voor bedrijven tussen de 10 en 100 medewerkers.

Ervaren founders als investeerders

Met komst van de nieuwe investeerders ontstaat er niet alleen extra groeigeld, maar ook een versteviging aan kennis. Edwin Vlieg en Joost Diepenmaat zijn ervaren founders als het gaat om realiseren van software voor ondernemers. Met deze ervaring en kennis willen de nieuwe investeerders de startup naar een volgend niveau helpen, aldus Edwin Vlieg. “We zien in HoorayHR een unieke propositie, waarmee ondernemers hun hele HR proces automatiseren. Wij weten als ondernemers als geen ander dat je team het belangrijkste talent van je bedrijf is. We vinden het erg mooi om vanuit onze ervaring deze startup te helpen bij het verder ontwikkelen van het bedrijf”.

Deel dit artikel
Dit artikel is 236 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter