Nieuws


21 oktober 2021

Stemming voor Recruitment Tech awards is open


Tijdens het dit jaar Hybride Recruitment Tech Event op 18 november, offline te Utrecht of online te volgen, worden weer twee Recruitment Tech awards uitgereikt. Een award voor beste recruitment case en een award voor beste innovatieve recruitment tool. Je kunt nu je stem uitbrengen op een van de 6 genomineerden.

Categorie: Recruitment, HRTech selecteren
Geschreven door: HRTech Redactie

1200x800-RT-Nominatie-alle-6-vers-1Je kunt tot en met 1 november stemmen op jouw favoriete case uit een van de twee categorieën, recruitment case en recruitment tooling. Bij de recruitment cases vind IMC, YoungCapital en Intergamma.

Recruitment tooling

In de categorie Recruitment Tooling is dit het A-B-C van de drie genomineerden:

Audio Intakes

Geintegreerde audio question & answer technologie waarmee we onnodige live communicatie voorkomen en kandidaten sneller en beter kunnen kwalificeren.

BrainsFirst

Het BrainsFirst carrierekompas is een wetenschappelijke tool die strategische carrièrekeuzes mogelijk maakt door je brein te plaatsen in het ESCO framework.

Cammio

Met Clips deel je eenvoudig videoberichten met kandidaten. Zo maak je een hyperpersoonlijke eerste indruk die beter opvalt en beter converteert dan tekst!

En Cammio was laatsts ook al te zien rond een andere module met assessments in de video's tijdens ons eigen Skills & Assessments seminar.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event

De score van de Vakjury, die de lijst met genomineerden bepaalden uit alle inzendingen,  en Publieksjury tellen beide mee voor 50%. Onder alle stemmers worden tickets verloot voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 18 november plaatsvindt. Tijdens dit event worden de winnaars van de Recruitment Tech Awards bekend gemaakt. Wie volgen de winnaars van 2020 op: Independent Recruiters (best case) en Recruit Robin (best tool). Compagnon is al 6 jaar trotse partner van de Recruitment Tech Awards.

Stem hier met je LinkedIn profiel.

Deel dit artikel
Dit artikel is 207 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter