Nieuws


24 juni 2021

De revolutie van omscholing volgens Fosway


Hoe we werken, het werk dat we doen en de hele arbeidsmarkt is aan een complete revolutie onderhevig nu de coronacrisis het leven van organisaties en werkenden heeft getransformeerd. Niet alleen werkomgevingen moeten worden aangepast, ook qua vaardigheden moet er worden bijgeleerd. Daarom dook Fosway, in opdracht van Talentsoft, in de huidige revolutie van het omscholen.

Categorie: Learning & Development
Geschreven door: Talentsoft

LP-Illus-Soft-SkillsAls we een ding hebben geleerd van de pandemie, is dat we constant flexibel moeten zijn. Alles verandert, en dat merken we misschien nog wel het meest aan ons werk. De ene dag mogen we wel naar kantoor, de andere dag worden we verplicht tot thuiswerken. Organisaties kiezen voor herstructureringen en werkenden moeten daarin mee. Het draait om aanpassingen, bijleren, omscholen. De waarde van bepaalde vaardigheden rond flexibilisering wordt herontdekt.

Niet alleen overleven maar ook weer groeien

Om te kijken hoe er naar welke vaardigheden wordt gekeken en om te begrijpen op welke schaal er wordt omgeschoold heeft analistenbureau Fosway naar honderden bedrijven in Europa gekeken in opdracht van Talentsoft, met als hoofdvraag: hoe kan omscholing organisaties helpen om in 2021 en daarna niet alleen te overleven, maar ook om te groeien?

In het rapport vind je antwoorden op onder andere de volgende vragen:

  • Wat is de impact van de COVID-19-pandemie op de vaardighedenagenda’s van organisaties?
  • Hoe organisaties hun benadering van vaardigheden moesten veranderen als reactie op de pandemie
  • De volwassenheidsniveaus van de omscholings- en bijscholingsstrategieën van Europese organisaties
  • Hoe bedrijven in heel Europa hun behoeften aan toekomstige vaardigheden identificeren
  • Welke technologie speelt een rol bij het optimaliseren van de groei, omscholing en benutting van werknemersvaardigheden in 2021

Download het rapport en lees hoe ook jullie met deze revolutie mee kunnen bewegen.

Deel dit artikel
Dit artikel is 383 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter