Nieuws


1 juni 2021

Al 5 jaar oriënteren op de nieuwste recruitment tooling op Demo_Day


Wat in 2016 begon als een spin-off van het Recruitment Tech Event, is nu 5 jaar later uitgegroeid. Wat begon met 1 zaal in het Van der Valk Hotel in Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot een event met een Belgische en Europese editie. Op dinsdagmiddag 8 en donderdagmiddag 10 juni vindt de 5e editie plaats.

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

1200x800-Beeld-DDNL-logoLive en interactief

Tijdens twee live middagsessies kunnen deelnemers kennismaken met uiteenlopende tooling die helpen hun recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding te optimaliseren. Host is Teddy Dimitrova die in gesprek gaat met vertegenwoordigers van de leveranciers. Kijkers kunnen vragen stellen, meedoen met polls en krijgen een idee wat ze kunnen verwachten tijdens de breakouts. In iedere breakout ronde geven 4 leveranciers een demo van hun tool.

16 verschillende leveranciers

Beide middagen presenteren 8 leveranciers hun tooling. Van recruitmentsysteem (ATS) en e-assessmenttool tot matchingsoftware. En van videotooling en chatbot tot employee engagement software. In een paar uur tijd krijg je een mooie indruk van welke tools er allemaal zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan het behalen van jouw recruitmentdoelstellingen.

Keynotes

Oprichter van Recruitment Tech, Martijn Hemminga, verzorgt 8 juni een online keynote waarin hij de laatste trends en cijfers bespreekt onder meer op basis van het Recruitment Tech Survey 2021 onderzoek. Donderdag verzorgt Monique de Jong een online keynote waarin ze tips & tricks geeft waar je op moet letten als het gaat om het selecteren van een recruitmentsysteem en opzetten van een recruitmentsite.

Gratis aanmelden én gedrukt exemplaar Survey 2021

HRTech Review bezoekers die zich uiterlijk vrijdag 4 juni 12.00 uur aanmelden voor Demo_Day en daarna een e-mail sturen aan info@recruitmenttech.nl met hun adresgegevens, ontvangen een gedrukt exemplaar van de Recruitment Tech Survey per post. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar: https://dd.recr.tech/hrtr21.

600x300-demoday2021-hrtechreview

Deel dit artikel
Dit artikel is 93 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter