Nieuws


31 mei 2021

Vind de best passende Workforce Planning software


De best passende Workforce Planning software inkopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Software aanschaffen doe je immers niet iedere dag. Niet vreemd dus dat ruim 80% van de selectie- en implementatieprocessen mislukt door de selectie van verkeerde software. Planbizz heeft nu een eigen e-book geschreven om veelgemaakte fouten in het proces te voorkomen.

Categorie: Dagplanning, HRTech selecteren
Geschreven door: HRTech Redactie

Planbizz_selectieHet nut van Workforce Planning software

Workforce Planning software is waardevol voor organisaties met verschillende ambities. Niet alleen bespaart Workforce Planning software loonkosten, het zorgt ook voor een efficiëntere werkwijze, productievere medewerkers én meer tevreden klanten en medewerkers. Om deze ambities te behalen is het wel belangrijk dat je software inkoopt die beschikt over de juiste functionaliteiten en mogelijkheden.

De gevolgen van een mislukt selectieproces

Een mislukt selectie of implementatieproces levert niet alleen veel frustratie op, het is vooral een verloren investering van tijd en geld. Workforce Planning software selecteren is namelijk een tijdsintensief traject. Software die je niet optimaal kunt gebruiken, bijvoorbeeld omdat het belangrijke functionaliteiten mist, verdient zichzelf bovendien niet terug. Bovenop alle frustratie van een mislukt selectieproces, kost een nieuw traject opnieuw veel tijd en geld. Als organisatie besteed je daarom liever je tijd en geld aan een selectie-en implementatietraject dat wel in één keer slaagt.

Voorkom deze vijf meest gemaakte fouten bij de selectie van Workforce Planning software

Wanneer je op zoek gaat naar de best passende Workforce Planning software, verwacht je waarschijnlijk niet bij de 80% van mislukte selectie-en implementatietrajecten te gaan horen. Toch is dat helaas wat vaak gebeurt. Wil jij wél een succes maken van de zoektocht naar Workforce Planning software? Vermijd dan de vijf meest gemaakte fouten. Download het e-book voor die vijf fouten, met advies van de selectie experts van Planbizz.

Implementatie uit handen?
Ben jij op zoek naar een partij die je kan helpen bij het implementeren van HRTech tools? In de consultancygids vind je deze partijen op een rij.

Deel dit artikel
Dit artikel is 432 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter