Nieuws


16 februari 2021

Finse Sympa en Nederlandse Recruitee samen verder


Het Finse Sympa HR, die een suite aan HRTech oplossingen biedt, gaat samen met het Nederlandse Recruitee, die recruitment software bieden. Beide partijen zijn al aanwezig in West Europa, Sympa vooral hier en in Scandinavië, en Recruitee ook in de VS. Een aantal gezamenlijke klanten, zoals het Nederlandse FRISS, hebben de twee dichter bij elkaar gebracht en met hulp van growth equity firma PSG is de deal tot stand gekomen.

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

De samenwerking brengt de software-oplossingen van beide bedrijven onder één dak, wat de bedrijven voorziet van een volledig aanbod van geavanceerde tools voor het automatiseren van HR taken en het versterken van de expertise van HR professionals. Vanaf nu kunnen klanten hun voordeel doen met het uitgebreide gecombineerde productaanbod, bestaande uit een toonaangevend talent acquisition platform en een uitgebreid kern HR platform, naast de significante uitbreiding van het geografische bereik van de groep.

De gecombineerde groep zal meer dan 4.000 klanten hebben, verspreid over Europa en de VS, en een team van meer dan 250 werknemers. Vooraanstaande wereldmerken zoals Autobahn, Red Bull Media House, Innocent Drinks, Breitling, Oatly, BMW, Toyota, TNT, Dustin en Byggmax gebruiken de software al om het beste talent aan te trekken, efficiënter te werven, de ontwikkeling van hun werknemers te koesteren en om slimmere strategische beslissingen te maken.

Kirsten ter Horst, HR & Facility manager bij FRISS – een langdurige klant van beide bedrijven, merkte op “We hebben beide producten op succesvolle manier gebruikt en kunnen ons inbeelden hoe deze op een natuurlijke manier bij elkaar passen. We zijn enthousiast om meer te horen over de combinaties en de mogelijkheden die het ons zal bieden”.

Lees het hele persbericht.

Deel dit artikel
Dit artikel is 364 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter