Nieuws


20 oktober 2020

UKG, de rebranding van Kronos, Ultimate en PeopleDoc


Onder het motto 'Our Purpose is People' zijn de recent gefuseerde Kronos en Ultimate, die eerder al PeopleDoc overnam, begonnen aan hun rebranding naar UKG (Ultimate Kronos Group). In Nederland is Kronos nog wel een bekende naam, de andere twee minder, maar door de fusie is wel een van de grootste cloud HR bedrijven ter wereld ontstaan, met een marktwaarde van 22 miljard dollar en 12.000 werkenden. Met de lancering van de nieuwe naam wordt dit absoluut een partij om ook hier rekening mee te houden in de Core HRTech wereld.

Categorie: Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Direct na de fusie werd nog de nieuwe naam 'People Inspired' aangekodigd, nu is toch gekozen voor een andere naam, kort maar krachtig, en iets minder creatief. Na de fusie schreef Forrester Research dat het de HRTech wereld op zijn kop zal zetten. Kronos is van oorsprong sterk in Workforce Planning, bij ons het domein Dagplanning & tijdregistratie, en heeft partnerships met onder andere SAP en ADP voor de Core HR functionaliteit. Omdat Ultimate en PeopleDoc juist vanuit die Core HR hoek komen zullen de huidige Kronos partners minder geneigd zijn de samenwerkingen in stand te houden. En dat zal grote impact hebben op de huidige klanten van dit soort combinaties.

Persbericht

UKG-taglineKronos Incorporated, PeopleDoc, and Ultimate Software today announced a rebrand and new company name, UKG (Ultimate Kronos Group). Propelled by its new tagline, “Our purpose is people,” and building on more than 70 years of combined experience from three global leaders in HR service delivery (HRSD), human capital management (HCM) and workforce management solutions, the new UKG name builds on the strength and innovation of these three companies who share a singular focus on inspiring workforces and businesses in Europe and around the world as one of the world’s largest cloud companies.

“Our new brand, UKG, truly unites Kronos, PeopleDoc, and Ultimate both as a business and as people,” said Aron Ain, CEO of UKG. “Our new brand is rooted in our combined passion and history of focusing on people at work. We believe the UKG brand represents our continued commitment to our employees, customers, and their employees—while at the same time giving us a modern new identity for our future together as one organisation. Separately, our companies have proven that remarkable cultures led by inspired people drive success, and now we are together as UKG, one company with people at our core.”

Watch the 1-minute video: “Ultimate Software and Kronos Rebrand as UKG

Lees hier de rest van het persbericht.

Deel dit artikel
Dit artikel is 578 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter