Nieuws


5 oktober 2020

ABN AMRO voegt HROffice toe aan dienstverlening voor MKB


Veel MKB-ondernemers hebben ook nu in coronatijd moeite om geschikte kandidaten te vinden voor hun vacatures. De recruitment oplossingen van HROffice worden sinds vorige maand ook aangeboden aan MKB klanten van de ABN AMRO bank. Je kunt HROffice de eerste 3 maanden gratis uitproberen, wat vooral voor organisaties met een grote instroom een laagdrempelige manier is om het recruitment proces professioneel te besturen.

Categorie: Recruitment, Persbericht
Geschreven door: HR Office

 ABN AMRO_HR Office

Gratis toegang tot recruitment software HROffice

Zakelijke klanten van ABN AMRO krijgen drie maanden gratis toegang tot de professionele oplossing van HROffice. Met de alles-in-één recruitment software wordt het hele proces eenvoudiger en doeltreffender. Geen Excel spreadsheets meer, maar een overzichtelijk digitaal dashboard.

De zakelijke klanten van ABN AMRO krijgen toegang tot:

 • Een speciale werken-bij website
 • Een campagne management tool
 • Een volledig recruitmentsysteem

Lees ook: Werven in tijden van corona: op weg naar het nieuwe recruitment

Werken-bij website

Allereerst krijgen zakelijke klanten van ABN AMRO een eigen mini job portal. Deze kunnen zij zelf deels vormgeven, zodat het volledig aansluit bij de huisstijl van de organisatie. Op deze mobielvriendelijke pagina plaatsen zij hun vacatures en andere relevante informatie voor werkzoekenden. Vervolgens kunnen zij deze vanuit het recruitmentsysteem beheren.

Heeft een aantal kandidaten op een openstaande vacature gereageerd? Dan zien ze alle kandidaten direct overzichtelijk in het recruitmentsysteem. Bovendien zijn alle werken-bij websites van HROffice zoekmachine-geoptimaliseerd, waardoor de pagina gegarandeerd hoog in de zoekresultaten komt te staan.

Voordelen werken-bij website:

 • Breng de juiste informatie bij de kandidaat
 • Zorg voor een optimaal recruitmentproces
 • Bewaak de uitstraling en cultuur van je organisatie
 • Vergroot de kansen op het vinden van kandidaten

Alle HRTech aanbieders op een rij
Ben jij op zoek naar passenden en innovatieve #HRTech oplossingen? Gebruik dan onze HRTech Arena. Hierin vind je alle aanbieders per domein.

Campagne management tool

Dankzij de samenwerking met HROffice, krijgen zakelijke klanten van ABN AMRO ook toegang tot de campagne management tool. Deze tool helpt ze om vacatures te promoten via meer dan 300 wervingskanalen en laat tevens zien welke mediakanalen het meest relevant zijn. De tool stelt de ultieme mediamix samen, zodat ondernemers het beste talent aantrekken, zonder budget te verspillen en tegen een scherp tarief.

Voordelen campagne management tool:

 • Profiteer van de beste mediamix voor jouw doelgroep
 • Kies uit meer dan 300 digitale adverteermogelijkheden
 • Bereik eenvoudig de juiste kandidaten
 • Volg de vorderingen in het dashboard

Volledig recruitmentsysteem

De recruitment software van HROffice digitaliseert het recruitmentproces volledig, waardoor ondernemers meer tijd overhouden om daadwerkelijk te ondernemen. Houd overzicht over de werkzaamheden, bouw een talentpool op met geschikte kandidaten en beoordeel de kandidaten in één overzichtelijk dashboard.

Bovendien kunnen zij met de software ook live video interviews houden. Zo blijven ze kandidaten in deze tijd toch op een veilige manier zien en spreken.

Voordelen recruitmentsysteem HROffice:

 • Krijg totale controle over de werkzaamheden met het dashboard
 • Bewaar toptalenten in jouw eigen talentpool
 • Beoordeel kandidaten waar en wanneer jij wilt
 • Vervang face-to-face gesprekken met online sollicitaties

Ben jij een zakelijke klant van ABN AMRO en wil je tijd én geld besparen door jouw recruitmentproces te digitaliseren? Op de speciale landingspagina van de ABN AMRO vindt je meer informatie en kun je direct aanmelden voor een gratis proefabonnement.

Deel dit artikel
Dit artikel is 333 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter