Nieuws


9 juli 2020

Expert intro: Niels de Boer over Smart HR


Vanuit de passie voor HR Tech en het zijn van ‘Smart HR Ambassadeur’ is Niels betrokken om een bijdrage te leveren aan nieuwe inzichten, kennis, ervaring, ideeën én deze uit te dragen. Voor de digitale transformatie is een fundamentele nieuwe manier van denken vereist over wat HR doet en hoe de werkzaamheden van HR zijn ingeregeld om te presteren: Smart HR!

Categorie: HRTech selecteren, HRTech implementeren
Geschreven door: HRTech Redactie

Expert_Aankondiging_Niels De Boer HRTech_Review_800x492Voor wie het nog niet in de gaten heeft, het gaat snel met de technologische vooruitgang; ook bij HR!

In deze tijden van digitale transformatie, versneld door het coronavirus moet ook HR zich omvormen tot een innovatieve digitale speler. Als HR team met de gevestigde systemen blijven werken én niet innoveren? Dan zal dit zorgen voor extra kosten en het missen van de aansluiting op de veranderende arbeidsmarkt.

Vanuit Vanhier HR Services zien we een weg vooruit voor een invulling van een HR-rol die een fundamentele nieuwe manier van denken vereist over wat HR doet en hoe de werkzaamheden van HR zijn ingeregeld om te presteren. Of zoals Vanhier HR Services het graag willen noemen: Smart HR!

HR Tooling als één van de fundamenten

Over die fundamentele verandering van oud HR naar Smart HR schrijft Niels een aantal artikelen op LinkedIn. HR Tooling is één van de onderdelen van het nieuwe fundament.

Als ondernemers de smaak van het succes te pakken krijgen, willen ze vaak meer - waardoor ze hun activiteiten kunnen uitbreiden of opschalen. Groei is zeker beter dan het alternatief, maar te snel bewegen brengt wel extra risico's met zich mee. Een van de grootste hindernissen bij het opschalen van een succesvol bedrijf is het ontwikkelen van een consistent en betrouwbaar personeelsproces.

Het vinden van hulpmiddelen en technologieën om processen te helpen stroomlijnen is een belangrijke manier om elke organisatorische afdeling te schalen - en bij HR is niet anders. Het vinden van manieren om uw HR-taken te vereenvoudigen door middel van HR tooling is een uitstekende manier om uw organisatie te helpen groeien zonder dat de personeelsafdeling wordt opgeofferd. Vanhier HR Services gebruikt HR Tech systemen waarmee de vele administratieve taken van HR worden gedigitaliseerd en gestructureerd.

Het laatste #HRTech nieuws in je inbox?
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang gratis het whitepaper: Hoe kies je de best passende tool uit de zee van #HRTech aanbieders?

Door HR tooling aan de hand van Smart HR in te richten, sluit de verleende HR service één op één aan op de wensen van de organisatie. HR tooling die de HR administratie omzet van administratief belastend naar concreet waarde toevoegend. HR in de rol van ‘HR control’ in plaats van ‘HR data entry!’

Wil jij met jouw bedrijf eens sparren waarom jij nu juist wel (Smart) HR tooling zou moeten overwegen, of ken (of ben) jij iemand met een die wel een beetje hulp kan gebruiken?

Neem dan gerust contact met me op, want we helpen je graag!

Deel dit artikel
Dit artikel is 708 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter