Nieuws


18 juni 2020

22 juni online - presententatie van de nieuwe #HRTech selectietoolkit - schrijf je nu in


Je zoekt een HR-tool die goed aansluit bij je organisatie. Waar begin je? En hoe maak je een goede keuze? Er zijn zo veel verschillende aanbieders, systemen en pakketten. #HRTech Review presenteert maandag 22 juni een toolkit om je te helpen. En dan zou je zo maar kunnen uitkomen bij een tool waar je nooit aan had gedacht.

Categorie: HRTech selecteren
Geschreven door: HRTech Redactie

Up to date overzicht van de #HRTech markt

Op het #HRTech Review platform hebben we een overzicht van alle HR softwarepartijen die in Nederland actief zijn. Dat zijn er inmiddels meer dan 325. Om opgenomen te worden moet de aanbieder in Nederland actief zijn. Een Amerikaans bedrijf zonder klanten in Nederland vind je niet in de database terug, vooral omdat je een partner kiest die je hier in Nederland moet kunnen ondersteunen. Verder staat er alleen software voor eindgebruikers, voor de HR-professionals. Niet specifiek voor tussenpartijen zoals arbodiensten of uitzendbureaus.

De markt is natuurlijk enorm dynamisch. Veel softwarepartijen hebben per jaar, per maand of soms per week nieuwe functionaliteiten. Met ons #HRTech Review platform bieden we een onafhankelijk en bijna allesomvattend beeld van het aanbod aan HRTech oplossingen in Nederland. Wij voegen wekelijks nieuwe partijen toe en updaten als een partij een nieuwe tool heeft, of als partijen fuseren of wegvallen.

Gratis webinar: Hoe kies je een tool?
Ben jij op zoek naar geschikte #HRTech tools, maar weet je niet waar te beginnen? Volg ons webinar op 22 juni en ontdek hoe je de juiste tool selecteert.

Presentatie selectietoolkit

We presenteren 22 juni een toolkit voor het selecteren van de best passende #HRTech oplossing voor jouw organisatie, met o.a. een whitepaper met de verschillende stappen of fases in het selecteren van een HR tool die bij jouw organisatie past. Het maakt daarbij niet uit of je bij een MKB of Multinational, profit of non profit werkt. De fases zijn steeds dezelfde, de verschillen zitten in de uitvoering en de doorlooptijd.

HRTR_Selectiefases

Het whitepaper is opgesteld met hulp van 14 experts uit onze #HRTech Review community. In de toolkit zit ook een tool om een handig longlist rapport te maken met de meest voor de hand liggende partijen voor jouw wensen. Dinsdag laten we zien hoe dit werkt.

Deel dit artikel
Dit artikel is 137 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter