Nieuws


22 april 2020

Korting Recruitment Tech Guide (tot 28 april) en Demo_Day 2020 wordt een online belevenis


Vanwege de coronacrisis heeft Recruitment Tech besloten om Demo_Day op 11 juni niet als offline, maar als online event door te laten gaan. Hiervoor wordt momenteel hard een virtuele beurs gebouwd, zodat je als bezoeker vanachter je pc of laptop toch het Demo_Day-gevoel krijgt.

Categorie: Recruitment vast, Demo_Day
Geschreven door: HRTech Redactie

1000x1000-cover-RTG-2020Recruitment Tech Guide 2020 met korting

De 2020 editie van de Recruitment Tech Guide is tot 28 april met €2,50 korting en zonder verzendkosten te verkrijgen in de webshop. De Recruitment Tech Guide 2020 is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Een 100 pagina’s tellend A5 boekwerk vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitment technologie in de Benelux.

Demo_Day 2020 online

Ook al vindt Demo_Day 2020 plaats als een online event, het event heeft nog steeds dezelfde ingrediënten: demo talks van leveranciers, tech talks van experts en de mogelijkheid om op de digitale demo spots demo’s te bekijken en in gesprek te gaan met leveranciers.

RecruitmentTech Demo_Day
Bezoek op 11 juni online de RectruitmentTech Demo_Day en ontdek welke tools jouw recruitment & retentie van talent kunnen boosten.

Byner, Hireslim en RecruitEverywhere winnaars Startup Pitch

Uit de vijf recruitmenttooling inzendingen voor de Startup Pitch van Recruitment Tech Demo_Day 2020 zijn Byner, Hireslim en RecruitEverywhere als winnaars uit de bus gekomen. Deze drie startups hebben een gratis spot gewonnen tijdens het event op 11 juni 2020.

Byner is een nieuw platform gebouwd op Salesforce voor de recruitment flex hoek voor contractmanagement en facturatie rond het inhuren van tijdelijke krachten. Hireslim is een innovatief chatgestuurd kandidaat-leveringsplatform voor het vinden van met name passieve kandidaten. Als je op zoek bent naar internationaal talent, geeft RecruitEverywhere je zicht waar in Europa je deze het beste kunt werven.

Lees hier meer over alle vijf partijen en de video met de pitch van alle start-ups.

Gratis én een Tech Box in de brievenbus

Deelname is gratis en wanneer je je uiterlijk 15 mei 2020 aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Landscape 2020 en goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech.

Deel dit artikel
Dit artikel is 185 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter