Nieuws


13 maart 2020

Ondertussen in België: GeneHRations neemt Progreso op in HRTech netwerk


GeneHRations, het netwerk van HR Tech entrepreneurs, heeft een samenwerking gesloten met Progreso. Zij ontwikkelen software waarmee bedrijven de opvolging van medewerkers efficiënter in kaart kunnen brengen.

Categorie: Recruitment, HR Administratie, Prestatiemanagement, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Progreso telt momenteel elf medewerkers in twee teams. Een team van consultants staat in voor de begeleiding van de klant. Het technisch team (devops, design, service desk) ontwikkelt de tools en geeft de klanten technische ondersteuning. ‘Door vanaf nu binnen het genehrations-netwerk te opereren kunnen we ook van andere bedrijven binnen de groep leren en op hun diensten een beroep doen. Wat het ook voor onze klanten interessant maakt’, zegt ceo Luc Christiaens.

De software van Progreso beheert alle facetten van een aanwerving alsook de opgelegde doelstellingen en de verworven kennis. ‘Dankzij onze software kunnen bedrijven op zoek gaan naar de juiste profielen en hen met een uitgestippeld traject mee begeleiden naar toekomstige rollen’, legt Christiaens uit. ‘Stel dat een bedrijf zijn omzet op vijf jaar wil verdubbelen. Dan gaat het niet alleen over het aanwerven van nieuwe medewerkers maar ook over het empoweren van eigen mensen.’

Progresso

Bij Genehrations wordt uitgekeken naar de komst van Progreso. ‘Progreso zit in dezelfde markt, heeft dezelfde aanpak en heeft een aanbod dat nog niet in onze groep zat. In een zeer competitieve markt biedt deze venture onze klanten en partners een strategische meerwaarde’, aldus Joris Peumans, ceo van Genehrations. ‘Tweede voordeel is de schaalgrootte en geografische ligging. ‘Dankzij deze samenwerking vergroot onze geografische spreiding en kunnen we nu ook klanten uit de Antwerpse regio beter en sneller bedienen.’

Genehrations is een netwerk van hr-tech-entrepreneurs dat bestaat uit elf bedrijven die samen een omzet van 32 miljoen euro hebben en meer dan 200 medewerkers tellen. Het is gevestigd in Hasselt op de Corda Campus en in Gent. De groep bestaat uit Actonomy, HR Tech Valley, Facelytix, HR Technologies, Thalento en Prato, en heeft participaties in HRlinkIT, Human Reef, Kluster, Blink en Progreso. Genehrations wil de komende jaren uitbreiden in zowel de hr-techsector als geografisch, klinkt het.

Deel dit artikel
Dit artikel is 880 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter