Nieuws


25 maart 2020

Gratis leiderschap coaching door en voor virtuele teams via Sparkus


Hoe draag je jouw leiderschap uit in deze tijd van thuiswerken in virtuele teams? Het digitale coaching platform SparkUs kondigt vandaag aan dat zij hiervoor een gratis, meertalig coaching traject hebben ontwikkelt. Je leert hoe je de doelstellingen voor je organisatie kunt aanpassen aan deze nieuwe werkelijkheid waar we in terecht zijn gekomen.

Categorie: Prestatiemanagement, Engagement, Persbericht, Corona
Geschreven door: HRTech Redactie

Sp_heroPrestaties managen door coaching

SparkUs gelooft dat coaching voor iedereen toegevoegde waarde kan hebben en heeft daarom een schaalbaar platform ontwikkelt waardoor coaching voor veel mensen in de organisatie beschikbaar kan komen. De coaching is gericht op het behalen van doelstellingen voor de organisatie en daarmee een hele nieuwe manier om te kijken naar performance management, niet door cijfers te geven op resultaten, maar te kijken naar prestaties van het individu. De coach is naar keuze de manager, een collega of een externe coach, uit je eigen netwerk of via SparkUs.

Een nieuwe tijd van leiderschap

Deze crisis vraagt veel zelfredzaamheid van de meeste mensen en juist dan is de vraag hoe je zichtbaar blijft als leider en hoe je nieuwe doelen voor deze nieuwe wereld waarin we nu leven. SparkUs heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijven een gratis gemengde versie van haar leiderschapsontwikkelingsprogramma gaat aanbieden om de uitdagingen aan te pakken die COVID-19 in de beroepsbevolking in Europa veroorzaakt. 

"In deze verstoorde en moeilijke tijden willen we bedrijfsleiders ondersteunen en hen tools geven om opnieuw evenwicht te brengen en zich aan te passen aan de veranderende bedrijfsdoelen om hun virtuele teams op één lijn te brengen." zegt Ozlem Sarioglu, professionele coach en medeoprichter van SparkUs.

Coaching programma voor ‘virtuele leiders’

Sparkus houdt op donderdag 26 maart om 16.00 uur een ​​webinar voor geïnteresseerden in het programma in het Engels. Inschrijven kan via de website. Het leiderschapsprogramma zelf wordt aangeboden in het Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans. Sinds deze maand is SparkUs gevestigd in Amsterdam om vanuit deze centrale locatie in Europa uit te breiden.

Het programma focust onder andere op:

  • Het herdefiniëren van bedrijfsdoelstellingen die waarschijnlijk zijn verschoven vanwege Covid-19
  • Wennen aan langdurig thuiswerken
  • Hoe u niet alleen kunt omgaan, maar ook op de meest effectieve manier kunt profiteren van deze tijd van 'terugtrekken'

In groepen van 10-12 personen kent het programma van een ruime week een kick-off groepscoaching en afsluitende impact coaching sessie, met daartussenin een week met een digitale coaching reis.

Meer informatie over het programma

1200x650px_Corona#HRTechtegencorona

Dit initiatief van SparkUs is slechts een van de vele initiatieven van #HRTech aanbieders en HR consultants om organisaties in deze crisistijd te ondersteunen. Naast online coaching zijn er ook veel online leeroplossingen beschikbaar die hier goed op aansluiten om zo coachingsdoelstellingen te behalen. Lees alle beschikbare hulp terug op ons liveblog #HRTechtegencorona

Deel dit artikel
Dit artikel is 497 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter