Nieuws


3 maart 2020

De vier grootste HR Trends voor 2020


2020 is aangebroken en brengt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Het perfecte moment om onze voorspellingen te delen over de grootste HR-trends dit jaar... en misschien wel het hele decennium! Schrijf je in voor het webinar of download meteen dit whitepaper van Talentsoft.

Geschreven door: Talentsoft

Webinar HR Trends LP 400x300Wat heeft de toekomst voor ons in petto?

Natuurlijk gaat het over kunstmatige intelligentie (AI, Artificial Intelligence), onzekerheid over de toekomst van werk en het belang van de mensen en teams in uw organisatie. Alexandre Pachulski, CPO en medeoprichter van Talentsoft, sprak met drie HR-experts, Neelie Verlinden, Anna Ott en Robin Wauters, om de vier grootste HR-trends voor 2020 te analyseren.

Dreamteams

Die trends zitten niet alleen in de technologie hoek. Alleen AI en data worden hierin uitgelicht. Verder gaan de trends vooral in op een heel andere rol voor HR waarin de veranderde arbeidsmarkt, nieuwe manieren van werken en werk organiseren de digitale transformatie concreet maken. Pachulski zegt hierover "Ik werk inmiddels 20 jaar in de HR-branche en mij is nog nooit gevraagd om op een collectieve manier na te denken over HR-processen. Het draait allemaal om het werven van individuele talenten. Maar wanneer je er goed over nadenkt, haal je uiteindelijk als organisatie geweldige resultaten omdat mensen daarbinnen goed met elkaar samenwerken. De hele HR-industrie heeft zich echter altijd gericht op individuen en nooit op teams, zelfs wij bij Talentsoft om eerlijk te zijn." Een van zijn adviezen is dan ook "'human resources' hernoemen tot 'human relationships'"

Download dit whitepaper van Talentsoft in onze Kennisbank

Het laatste #HRTech nieuws in je inbox?
Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws over #HRTech ontwikkelingen. Zo blijf je goed op de hoogte.

WEBINAR - HR Trends 2020

Donderdag 12 maart om 10.00 uur

In deze webinar vertelt Neelie Verlinden, HR Tech Specialist, wat de belangrijkste HR trends zijn van dit nieuwe decennium. We zien nu meer manieren van werken dan ooit tevoren, vooral in internationale bedrijven:
  • werken op afstand
  • virtuele werkomgevingen
  • cross-functionele "project" teams, etc.
Daarnaast wordt het re-skillen van medewerkers dit jaar belangrijker dan ooit. Recent onderzoek laat zien dat vier miljoen mensen, oftewel de helft van de Nederlandse beroepsbevolking, met name de digitale skills moet verbeteren.Om dit in goede banen te leiden is de rol van HR hierin cruciaal. Maar hoe vertaalt dat zich in de praktijk? Onze product consultant, Rainier Gfeller, laat zien hoe HR tools & technologie hierop in spelen. 
 
Schrijf je hier in voor dit webinar of kom hier meer te weten over Talentsoft
 
Deel dit artikel
Dit artikel is 924 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter