Nieuws


3 februari 2020

Visma|Raet gaat samenwerken met Nétive VMS


Dat de HRTech wereld te divers is om 'alles-in-één' te kunnen bieden wordt steeds zichtbaarder. In 2018 kondigden Raet en Talentsoft al een strategische samenwerking aan en eind 2019 breidt Visma|Raet haar strategische landschap verder uit richting externe talenten door een samenwerking met Nétive VMS.

Categorie: Recruitment flex, HR Administratie, Salarissen, Persbericht
Geschreven door: HRTech Redactie

Integraal Talent Beheer

Raet, ondertussen Visma|Raet, is een grote spelers in de Nederlandse 'Core-HR' markt. Om klanten in de breedte rond #HRTech te ondersteunen is het een aantal strategische partnerships aan het sluiten. Na een eerder partnership met Talentsoft erkennen ze nu met een nieuwe partnership met Nétive-VMS, zie het persbericht hieronder, ook het belang van de tijdelijk werkenden voor een organisatie.

Dat wordt ook wel Total Talent Management genoemd, of Integraal Talent Beheer (ITB) in goed Nederlands. Het VMS, Vendor Management System, van Nétive dekt de Recruitment en Core HR processen van externen. Samen met Talentsoft voor Talent Management kan de combinatie nu de basis van de drie hoofd domeinen in de HRTech Arena bedienen voor hun klanten. Eerder zagen we vanuit de VS ook al een vergelijkbare samenwerking tussen VMS speler Beeline en HR suite aanbieder Avature

Het persbericht

Partnerschap-Visma-RaetIn december 2019 hebben Patrick Tiessen (CEO van Nétive VMS) en Debby de Gelder (Managing Director Visma|Raet Nederland) hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

Met Nétive heeft Visma| Raet een ervaren kennispartner op het gebied van Vendor Management voor het inhuren van personeel. Het partnership met Nétive stelt Visma|Raet in staat de kracht van Visma|Raet in het ondersteunen van HR-processen van vaste medewerkers te combineren met de kracht van Nétive om de inhuur van extern flexibel personeel te faciliteren. Dit is een unieke propositie in Nederland.

“Door samen te werken met Nétive kunnen we onze klanten een geïntegreerde en complete oplossing bieden om het volledige inhuurproces van externe flexibele medewerkers te ondersteunen, op een efficiënte wijze en conform alle wet- en regelgeving rondom inhuur,” zegt Sander Odijk, Director M&A Partnerships & Alliances van Visma|Raet.

“We zijn zeer trots op de samenwerking met Visma|Raet. Twee complementaire marktleiders bundelen hun krachten voor een unieke waardepropositie,” aldus Patrick Tiessen CEO van Nétive.

Total Talent Acquisition

Bekijk meer trends rond Total Talent Acquisition, oftewel Recruitment voor de combinatie van vast en flex samen, tijdens de webinarweek van Werf& en ZiPconomy op 14 februari of download alvast ons whitepaper over een Total Talent Acquisition Architecture in onze Kennisbank.

Dagbanners LinkedIn 646x220-vrijdag

Deel dit artikel
Dit artikel is 207 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter