Nieuws


15 januari 2020

Lancering editie III van de HRTech Arena op 31 januari


Na de vele positieve reacties op de introductie van de HRTech Arena zijn we ondertussen toe aan de derde editie. Deze wordt onthuld tijdens een webinar op 31 januari, waar we ook een blik zullen werpen op de nieuwe spelers en wat ze meebrengen aan innovaties. Daarnaast gaat die dag ook onze nieuwe Consultancy gids gelanceerd worden.

Categorie: Debinars, Persbericht, HRTech selecteren, Techniek algemeen
Geschreven door: HRTech Redactie

Ziparena en hrtecharenaHRTech Arena editie III

Na de introductie van de HRTech Arena in januari 2019 met 200 software aanbieders hebben we vele positieve reacties gekregen voor deze visualisatie van de Nederlandse HRTech markt. In juni 2019 hebben we editie II gelanceerd met 35 nieuwe spelers in de Arena. Op 31 januari wordt de derde editie van de Arena gepresenteerd met totaal 300 aanbieders, maar liefst 65 nieuwe spelers dit keer.

Daarnaast heeft de HRTech Arena vorig jaar al een zusje gekregen, de ZiParena bij onze kennispartner ZiPconomy. In die ZiParena staan zelfs al meer dan 310 partijen genoemd.

Introductie HRTech Consultancy gids

Naast een lijst met software aanbieders lanceren we 31 januari ook gelijktijdig een nieuwe Consultancy gids. In de #HRTech Consultancygids vind je in Nederland actieve consultants die HR adviseren over HR processen ondersteund met HR technologie. Met advies van Werving & Selectie tot Talent Management. Van freelancers tot volwassen bureaus, van lokale tot wereldspelers en zelfs accountants die het MKB meer en meer van allround HR advies kunnen voorzien.

Je kunt zoeken in de lijst naar partijen die je onafhankelijk advies bij selecties kunnen geven en tech specialisten die (gecertificeerde) consultants in huis hebben voor implementaties van specifieke software aanbieders. Ook kun je de 'change agents' vinden die na implementatie zorgen voor de beoogde veranderingen in processen en mensen, want het houdt natuurlijk niet op bij de techniek alleen.

Lancering webinar 31 januari

Wil je als eerste op hoogte zijn schrijf je dan in voor het webinar op vrijdag 31 januari van 9.00 tot 9.45 uur. In dit webinar vertellen we welke nieuwe HRTech aanbieders er in de verschillende domeinen zijn bijgekomen. We kijken ook naar de impact van alle innovaties op het selectieproces van nieuwe tooling. Ook tonen we de nieuwe consultancy gids, hoe je daarin zoekt, en hoe je (gratis) kunt aanmelden als je er nog niet tussen staat.

Lancering HRTech Arena editie III

Deel dit artikel
Dit artikel is 364 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter