Nieuws


17 december 2019

Freelancers talentpool Jellow gaat beter matchen met TheMatchBox


In slechts 2 maanden tijd heeft Jellow een koppeling met TheMatchBox gerealiseerd en kan daardoor kwalitatief beter de opdrachten van klanten matchen met de talentpool aan beschikbare freelancers. Een mooi voorbeeld van tooling voor 'recruitment vast' toegepast in tooling voor 'recruitment flex'.

Categorie: Recruitment flex, Recruitment, Persbericht, Zelfstandigen/Flexwerkers
Geschreven door: HRTech Redactie

JellowZoek

Met ruim een miljoen zelfstandigen in Nederland is Jellow een welkom #HRTech alternatief op de bureaus die op basis van alleen recruiters mensen vinden. Jellow, ook actief in België, maakt het makkelijker voor bedrijven om zelf, 24/7 en snel, freelancers te vinden zonder tussenpartijen te moeten inschakelen. Freelancers kunnen zich gratis inschrijven en zijn daardoor vindbaar voor bijna 2.000 bedrijven, iets dat al meer dan 30.000 freelancers inmiddels deden. Bedrijven betalen een vast maandelijks bedrag per gebruiker voor de toegang tot het continue en snel groeiend freelance netwerk en voor het gebruik van de online tool.

Om die zoektocht te verbeteren en versnellen ging Jellow in zee met theMatchBox, een Belgische startup gespecialiseerd in search & matching en text mining-oplossingen. Uniek aan theMatchBox is de precisie en volledigheid van de matching. Noel Wilson, CEO Jellow: “Voor ons is een accurate en betrouwbare matchingtechnologie van cruciaal belang. Onze klanten betalen immers om snel zelf via de website één of meerdere freelanceprofielen te vinden voor hun opdrachten. We wilden onze matching op het hoogste niveau tillen dus werd het tijd om er specialisten bij te halen. De bedoeling is dat TheMatchbox, dankzij hun focus op meetbare kwaliteit, Jellow zal ontzorgen en dat onze eigen medewerkers zich kunnen focussen op de groei van ons netwerk en de tevredenheid van opdrachtgevers en freelancers.” Jan Govaerts, managing partner van theMatchBox: “Jellow is voor ons een heel mooie bevestiging van de meerwaarde die wij kunnen bieden aan de sector. Volledige en precieze matching vertaalt zich onmiddellijk in ef iciëntie en winst voor onze klanten. Goede matching van werk en mensen is dan ook essentieel om de war for talent te winnen.”

IMG_5749

V.l.n.r. op de foto Jan Govaerts, CEO van TheMatchBox, Mark Willems, CEO Jellow België, Noel Wilson, CEO Jellow Nederland en Joeri Mesens, CTO van theMatchBox.

Deel dit artikel
Dit artikel is 862 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter