Nieuws


22 oktober 2019

Recruitment Tech start stemming publiek voor RTE Award


Op 21 november is de jubileum editie van het Recruitment Tech Event in de Amsterdome (in Amsterdam). Tijdens het event worden twee awards uitgereikt, eentje voor de beste klant case en eentje voor de beste nieuwe recruitment tool. De genomineerden zijn 21 oktober bekend gemaakt en jullie kunnen nu stemmen!

Categorie: Recruitment vast
Geschreven door: HRTech Redactie

544x180-logo-RTA-site-1En de genomineerden zijn...

In de categorie beste case zijn Albert Heijn, met een zeer innovatief sollicitatieproces, Jumbo met een virtual reality beleving voor kandidaten en Metos, die met hulp van HR marketing bureau Qambium in 1 week 47 schaarse servicemonteurs vond.

In de categorie tools zijn genomineerd Blue Billywig, dat video inzet voor de candidate journey, Recruit Robin, dat een 'robot' inzet om recruitment processen te automatiseren en Textmetrics die met AI hulp beter en sneller vacatureteksten kan maken.

Bekijk hier de video van de plezierige overval bij de genomineerden op maandag 21 oktober

Publieksjury

De stemming van de publieksjury is per vandaag open. Tot en met 7 november kun je hier je stem uitbrengen, waar je eerst ook meer kunt lezen over de cases en tools. De stem van het publiek telt voor de helft mee, de andere helft is voor de vakjury. En met het uitbrengen van je stem maak je ook kans op vrijkaarten voor het event of de nieuwe versie van de Recruitment Tech Guide.

Programma

Het programma van deze jubileum editie is zeer inspirerend en innoverend met o.a. futurist Richard van Hooijdonk, die vertelt over het nieuwe business model voor recruiters. Expert Megan Marie Butler gaat dieper in op de vraag wat strategie betekent voor HR en recruitment in een wereld van artificial intelligence. Elin Öberg Mårtenzon verzorgt een keynote over Tengai, een social interview robot, die exclusief tijdens RTE19 voor even in Nederland te bewonderen zal zijn! Daarnaast zal Maarten Lens-FitzGerald je in zijn verhaal meenemen in de wereld van voice.

Koop ook nog je ticket voor het event als je gestemd hebt, want vanaf 8 november betaal je het 'late bird' tarief.

Deel dit artikel
Dit artikel is 348 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter