Nieuws


18 september 2019

De kanshebbers op een Recruitment Tech award


Onze partner Recruitment Tech organiseert 21 november voor de 5de keer hun Recruitment Tech Event. Daarbij zijn ook 2 awards te winnen, één voor tooling en één voor klant case. De vakjury heeft inmiddels een voorselectie gemaakt.

Categorie: Recruitment
Geschreven door: HRTech Redactie

544x180-logo-RTA-site-1Voorselectie

In de categorie tooling zeven partijen die vooral aan de voorkant van recruitment actief zijn, voor het opstellen van vacatures, mooie websites en geautomatiseerde matching.

In de categorie klant cases vinden we Jumbo, Start People, Qambium en Albert Heijn.

Meer informatie over de tooling partijen en de cases vind je hier.

Vakjury en publiekjury

De vakjury bestaat uit juryvoorzitter Marieke van Heek (Frisse Blikken), Lianne Toebes (Lidl), Patrick Boonstra (zelfstandig expert), Frank Roders (Compagnon) en het nieuwe jurylid Marnix de Groot (Alliander). De vakjury bepaalt eerst per categorie 3 genomineerden, waarna vanaf 21 oktober de publieksjury aan zet is.

Recruitment Tech Event 2019

Het Recruitment Tech Event op 21 november in de Amsterdome informeert en inspireert over recruitmenttechnologie waar je in 2020 niet omheen kunt. Met 4 inspirerende keynotes, 24 verdiepende breakouts, innovatieve demo’s en… de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2019. Tot 1 oktober profiteer je nog van de laatste early bird korting.

20181122_BFoto_Recr-tech-event__F0A8807-696x464

Deel dit artikel
Dit artikel is 836 keer gelezen.

Reacties

 Laat een een reactie op dit artikel achter